Bootkussens op maat

 

Optimaal genieten op waterdichte bootkussens van KUSzzz. Wij maken bootkussens op maat voor boten, jachten en sloepen in elke gewenste afmeting. Met onze degelijke waterdichte of waterdoorlatende stoffen wordt varen weer een waar genot.

 

Waarom KUSzzz?

Waterdicht

Zoutwaterbestendig

3-5 jaar garantie op verkleuring

Levering op locatie ligplaats

Onderhoudsvriendelijk

 

Onze werkwijze

Zelf opmeten is niet meer nodig. Maak direct een afspraak en wij komen in héél Nederland en België vrijblijvend naar je toe om je boot, sloep of jacht persoonlijk op te meten. Zo weet je 100% zeker dat de kussens die je koopt straks ook precies passen. Tevens kun je dan stofstalen bekijken en diverse voorbeelden van kussens zien en erop zitten.

 

Foto’s van bootkussens

Wil je inspiratie opdoen? Neem dan eens een kijkje in onze fotogalerij. Daar vindt je diverse voorbeelden van bootkussens die wij hebben gemaakt. Naast bootkussens maken we ook loungekussens voor in de tuin of op je balkon of voliere.

Meer informatie ontvangen?

waterafstotende terraskussens

Weerbestendig

 

Al onze bootkussens zijn zéér geschikt voor buitengebruik. We werken uitsluitend met waterafstotende, waterdichte of waterdoorlatende stoffen. Door de speciale coating trekt het water niet in het kussen. Waterdoorlatende stoffen zijn zelfs speciaal ontworpen om het hele jaar door buiten te laten liggen.

 

Onze stoffen beschikken over uitstekende UV blokkerende middelen tegen de effecten van UV straling. Hierdoor kunnen ze langdurig aan zonlicht en weersinvloeden blootgesteld worden. Overeenkomstig de British Standard norm (BS EN ISO 105-B04) voor de kleurechtheid tot licht, zijn onze stoffen getest met het hoogst mogelijke resultaat 7-8.

Onderhoudsvriendelijk

 

KUSzzz bootkussens zijn zéér onderhoudsvriendelijk. Zijn jouw bootkussens nog in goede staat maar wil je de bekleding vervangen vanwege beschadigingen of veroudering? Laat bij KUSzzz je bootkussens opnieuw bekleden in plaats van nieuwe bootkussens aan te schaffen.

 

Twijfelt u of een schoonmaakmiddel wel of niet gebruikt mag worden of heeft u een vraag over hoe u bootkussens het beste kunt schoonmaken? Neem dan contact met ons op. Wij geven u graag het juiste advies voor wat betreft het onderhoud van uw boot, sloep of jacht.

20_1_957_Master-Family
page6_3

Waterdoorlatende stof

 

Door de open celstructuur van onze waterdoorlatende stoffen vloeit het water er met gemak doorheen. De stof is speciaal ontwikkeld om gedurende het hele jaar buiten te worden gebruikt, in de tuin, op een terras of op het dek van een boot.

 

Waterdoorlatende stof wordt gebruikt in combinatie met waterdoorlatend schuim, ook wel calipore genoemd. De combinatie van deze twee zorgt ervoor dat het water goed wordt afgevoerd. Je kunt er na een regenbui of golf water vrijwel direct weer op zitten zonder dat je nat wordt. Tevens kun je ervoor kiezen om je bootkussens gedurende het hele seizoen buiten te laten liggen.