Bootkussens op maat

 

Optimaal genieten op kwalitatief uitstekende bootkussens van KUSzzz. Wij maken bootkussens op maat voor boten, jachten en sloepen in elke gewenste afmeting. Met onze comfortabele waterdichte of waterdoorlatende bootkussens wordt varen een waar genot.

 

Heb je een vraag? Stel die dan in het veld hiernaast, of neem contact met ons op. Je kunt ook direct een afspraak maken. Dan komen we bij je langs om je boot, sloep of jacht persoonlijk op te meten. Tevens kun je dan de stoffen zien en het schuim testen.

 

Waarom KUSzzz?

Waterdicht

Zoutwaterbestendig

3-5 jaar garantie op verkleuring

Onderhoudsvriendelijk

Snelle levering

Bekijk hier de fotogalerij met voorbeelden van buitenkussens.

Lees ook wat klanten over ons schrijven op de recensie pagina.

Meer informatie ontvangen?

waterafstotende terraskussens

Weerbestendig

 

Al onze bootkussens zijn zéér geschikt voor buitengebruik. We werken uitsluitend met waterafstotende, waterdichte of waterdoorlatende stoffen. Door de speciale coating trekt het water niet in het kussen. Waterdoorlatende stoffen zijn zelfs speciaal ontworpen om het hele jaar door buiten te laten liggen.

 

Onze stoffen beschikken over uitstekende UV blokkerende middelen tegen de effecten van UV straling. Hierdoor kunnen ze langdurig aan zonlicht en weersinvloeden blootgesteld worden. Overeenkomstig de British Standard norm (BS EN ISO 105-B04) voor de kleurechtheid tot licht, zijn onze stoffen getest met het hoogst mogelijke resultaat 7-8.

Onderhoudsvriendelijk

 

KUSzzz bootkussens zijn zéér onderhoudsvriendelijk. Zijn jouw bootkussens nog in goede staat maar wil je de bekleding vervangen vanwege beschadigingen of veroudering? Laat bij KUSzzz je bootkussens opnieuw bekleden in plaats van nieuwe bootkussens aan te schaffen.

 

Twijfelt u of een schoonmaakmiddel wel of niet gebruikt mag worden of heeft u een vraag over hoe u bootkussens het beste kunt schoonmaken? Neem dan contact met ons op. Wij geven u graag het juiste advies voor wat betreft het onderhoud van uw boot, sloep of jacht.

20_1_957_Master-Family
page6_3

Waterdoorlatende stof

 

Door de open celstructuur van onze waterdoorlatende stoffen vloeit het water er met gemak doorheen. De stof is speciaal ontwikkeld om gedurende het hele jaar buiten te worden gebruikt, in de tuin, op een terras of op het dek van een boot.

 

Waterdoorlatende stof wordt gebruikt in combinatie met waterdoorlatend schuim, ook wel calipore genoemd. De combinatie van deze twee zorgt ervoor dat het water goed wordt afgevoerd. Je kunt er na een regenbui of golf water vrijwel direct weer op zitten zonder dat je nat wordt. Tevens kun je ervoor kiezen om je bootkussens gedurende het hele seizoen buiten te laten liggen.