Bootkussens op maat

Optimaal genieten op weerbestendige bootkussens van KUSzzz. Wij maken bootkussens op maat voor je boot, jacht of sloep in elke gewenste afmeting. Met onze comfortabele kussens voor boten is varen een waar genot. Maak een afspraak dan komen we je boot persoonlijk opmeten. Is de ligplaats van je boot buiten Nederland vraag dan eerst naar de mogelijkheden.

De stoffen die we voor onze bootkussens gebruiken zijn weerbestendig, makkelijk te onderhouden en verkleuren niet in de zon. Daar geven we garantie op. Dit maakt ze uitermate geschikt voor gebruik op je boot, jacht of sloep.

“Waarom waterdichte bootkussens niet bestaan”

Laat je niet verleiden tot het kopen van waterdichte bootkussens. Een bootkussen 100% waterdicht maken is onmogelijk. De naden en ritsen zijn het probleem. Hierdoor moet het kussen kunnen ademen. Als je een kussen waterdicht maakt zit je op een ballon waar de lucht niet meer uit kan.

Waterdichte stoffen bestaan wel. Zo is het kunststof Silverguard 100% waterdicht en uitermate geschikt om te gebruiken op een boot, sloep of jacht. Kunststof voorzien wij aan de onderkant van ventilerende stof omdat je anders op een ballon zit. Ventilerende stof zorgt ervoor dat het kussen kan ademen. Tevens is het een antislip laag. Kunststoffen worden vaak gebruikt bij strandpaviljoens of vochtige omgevingen zoals zwembaden, sauna’s of een wellness centra.

Laat je bestaande bootkussens opnieuw bekleden

Het stofferen van je bootkussens is ook een optie. Is de schuimvulling van je huidige bootkussens nog goed en wil je er alleen een nieuwe kussenhoes voor laten maken? Maak dan een afspraak

Met luxe weerbestendige kussens op je boot is het ultiem genieten bij mooi weer. Al onze bootkussens worden voorzien van een degelijke binnenhoes.

Waterdichte kunststoffen

Garantie op verkleuring

Levering op locatie ligplaats

Wat is er zo uniek aan onze dienstverlening?

Onvoorwaardelijke persoonlijke service. Dat is wat onze klanten het meest benoemen als ze onze dienstverlening beschrijven. Wil je zelf ervaren hoe onze klanten onze producten ervren? Ga naar de horeca referentiepagina en bezoek een van onze klanten bij jou in de buurt.

Zelf opmeten is niet meer nodig
Wij komen in héél Nederland vrijblijvend naar je toe om je boot, jacht of sloep persoonlijk op te meten.

Persoonlijk afgeleverd
Als de bootkussens klaar zijn bellen we je op om een afspraak in te plannen. Bootkussens worden altijd persoonlijk afgeleverd.

Twee jaar extra garantie op naden en ritsen
Wij geven naast de 3-5 jaar fabrieksgarantie op onze stoffen twee jaar garantie op naden en ritsen.