Professionele Bootkussens op maat gemaakt | KUSzzz

Bootkussens op maat

Het wordt pas echt optimaal genieten met weerbestendige bootkussens van KUSzzz. Wij maken bootkussens op maat voor je boot, jacht of sloep in elke gewenste afmeting. Met onze comfortabele kussens wordt varen een waar genot. Maak een afspraak dan komen we je boot persoonlijk opmeten. Is de ligplaats van je boot buiten Nederland vraag dan eerst naar de mogelijkheden.

De waterdichte stoffen die we voor onze bootkussens gebruiken zijn oersterk, makkelijk te onderhouden en verkleuren niet in de zon. Daar geven we garantie op. Dit maakt ze uitermate geschikt voor intensief gebruik op je boot, jacht of sloep.

blauwe bootkussens op maat gemaakt van waterdicht kunststof

“Waarom waterdichte bootkussens niet bestaan”

Laat je niet verleiden tot het kopen van waterdichte bootkussens. Een bootkussen 100% waterdicht maken is onmogelijk. De naden en ritsen zijn het probleem. Hierdoor moet het kussen kunnen ademen. Als je een kussen waterdicht maakt zit je op een ballon waar de lucht niet meer uit kan.

Waterdichte stoffen bestaan wel. Zo is het kunststof Silverguard 100% waterdicht en uitermate geschikt om te gebruiken op boten, sloepen en jachten. Kunststoffen kunnen wij aan de onderkant voorzien van ventilerende stof, ook wel Nautilex Underlining genoemd. Ventilerende stof zorgt ervoor dat het kussen kan ademen. Kunststoffen worden vaak gebruikt bij vochtige omgevingen zoals sauna’s en zwembaden, maar zijn dus ook zeer geschikt voor op een boot.

water effect

Laat je bestaande bootkussens opnieuw bekleden

Is de schuimvulling van je huidige bootkussens nog goed? Kies er dan voor om ze opnieuw te stofferen. Wij kunnen je schuim voorzien van nieuwe waterafstotende of waterdichte kussenhoezen. De stoffen die we hiervoor gebruiken zijn makkelijk te onderhouden en verkleuren niet in de zon. Zo heb je er weer jarenlang plezier van.

Met luxe weerbestendige kussens op je boot is het ultiem genieten bij mooi weer. Al onze bootkussens worden met de hand gemaakt en perfect afgewerkt.

Waterdichte kunststoffen

Makkelijk schoon te maken

Garantie op verkleuring

Levering op locatie ligplaats

grijze bootkussens op maat

Wat is er zo uniek aan onze dienstverlening?

Maatkussens kopen kan soms lastig zijn. Je weet niet precies waar je rekening mee moet houden, hebt er geen tijd voor of geen zin in. Ook bij het opmeten van boten worden er regelmatig fouten gemaakt. Om dit te vermijden komen wij in héél Nederland en België vrijblijvend naar je toe om je boot, sloep of jacht persoonlijk op te meten. Zo weet je 100% zeker dat de bootkussens die je koopt straks precies passen.

Zelf opmeten is niet meer nodig
Wij komen in héél Nederland en België vrijblijvend naar je toe om je boot, jacht of sloep persoonlijk op te meten. Tevens kun je dan stofstalen bekijken en op voorbeelden zitten om de juiste zithoogte te bepalen.

Persoonlijk afgeleverd
Als de kussens klaar zijn bellen we je op om een afspraak in te plannen. Bootkussens worden in Nederland altijd persoonlijk afgeleverd. Dit doen we omdat we zo kunnen controleren of alles precies past.

Twee jaar extra garantie op naden en ritsen
Wij geven naast de 5 jaar fabrieksgarantie op de meeste van onze stoffen, twee jaar garantie op naden en ritsen. Dit betekent dat als een naad loslaat of een rits kapot gaat, dit kosteloos wordt gerepareerd binnen de gestelde garantieperiode.

Chat met ons