Bootkussens op maat

Live the Luxury Lifestyle

Weerbestendige bootkussens die het hele jaar buiten mogen liggen

KUSzzz is een oer-Hollands familiebedrijf gespecialiseerd in bootkussens op maat voor boten, jachten en sloepen. Onze kussens zijn trendy, duurzaam, worden met de hand gemaakt in ons eigen atelier en voldoen aan hoge kwaliteitseisen. Zo kent het schuim waarmee we werken géén kuilvorming en maken we gebruik van weerbestendige buitenstoffen die niet verkleuren in de zon. Daar geven we, afhankelijk van de stof, twee tot vijf jaar garantie op. Het resultaat is fantastisch. Onze bootkussens zijn een lust voor het oog. Maak vrijblijvend een afspraak met een van onze specialisten.

De unieke kenmerken van onze bootkussens

Hebben wij u ooit laten zitten?

Weerbestendige materialen

Uitstekend afgewerkt

Makkelijk te onderhouden

Geproduceerd in Nederland

Bijzonder luxueus

Kleurechte buitenstoffen

Vijf jaar servicegarantie

Met de hand gemaakt

Verschillende soorten stoffen geschikt voor boten, sloepen en jachten

Waterafstotende stoffen houden druppels eenvoudig tegen en drogen snel op na een lichte regenbui. Met een waterdicht kunststof zijn je bootkussens bestand tegen meer water. Kunststof zelf is 100% waterdicht, maar naden en ritsen blijven kwetsbaar. Waterdoorlatend gaasdoek is geschikt voor grote hoeveelheden water en mag het hele jaar door op een boot blijven liggen.

Waterafstotende stof

**

Waterdicht kunststof

***

Waterdoorlatend gaasdoek

*****

Meer luxe gewenst?

Wil je je bootkussens het hele jaar door buiten laten liggen? Kies dan voor een waterdoorlatend gaasdoek. Gaasdoeken zijn bijzonder sterk en hebben nauwelijks onderhoud nodig. Je spuit ze gemakkelijk schoon. Gaasdoek wordt vaak gecombineerd met Calipore schuim. Dit speciale schuim is ook waterdoorlatend. Daarnaast zorgt het voor goede ventilatie en droogt het snel op (20 min).

luxe jacht
zeilboot

Zelf je boot opmeten is niet meer nodig

Wij komen in héél Nederland vrijblijvend naar je toe om je boot persoonlijk op te meten. Zo weet je 100% zeker dat de bootkussens die je koopt straks ook precies passen. Is de ligplaats van je boot buiten Nederland? Neem dan eerst contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.

Meer informatie over onze bootkussens?

Kies jouw manier van contact

Stel je vraag

Stel een vraag over onze producten en/of dienstverlening.

Bel mij terug

Laat je telefoonnummer achter dan bellen wij je zsm terug.

Maak een afspraak

Vul je gegevens in en geef de datum van je voorkeur door.

nl_NLNederlands