Alles over Borduren en Laseren op Horecakussens | KUSzzz

Borduren

Borduren of laseren op horecakussens heeft een chique uitstraling

Personaliseer je horecakussens door er bijvoorbeeld een bedrijfslogo, tekst of afbeelding op te borduren. Borduren heeft een chique uitstraling en versterkt de identiteit van je horecabedrijf. Bovendien is het een duurzame manier om je café, restaurant, hotel of strandpaviljoen extra in de schijnwerpers te zetten.

Fill techniek

Door de kleine steken van Fill techniek gaan borduringen minder snel stuk dan conventionele borduringsmethoden. Kortom efficient en duurzaam.

Maximale afmetingen

De maximale afmeting van een borduring is ongeveer 20×30 cm. Borduren is alleen mogelijk op stof. Op kunststoffen is laseren een goed alternatief.

Prijs

De prijs van een borduring is afhankelijk van de afmetingen, het aantal steken en de hoeveelheid kleuren. Daarnaast moet er een borduurkaart worden gemaakt. De instelkosten daarvan zijn 49 euro.

rode horecakussens met borduring

Waarom je wilt laseren op horecakussens

Laseren op horecakussens is bijzonder nauwkeurig, zéér efficiënt en duurzamer dan borduren. De uiteindelijke kleur van de tekst, afbeelding of het bedrijfslogo hangt af van de keuze in stof. Laseren is mogelijk op elk soort stof, kunststof en/of kunstleer.

Foto’s van borduringen op horecakussens

Met borduringen op horecakussens zorg je ervoor dat gasten je café, restaurant, hotel of strandpaviljoen direct herkennen. Het gevolg is dat men sneller plaatsneemt en langer comfortabel zit. Kortom, veel tevreden gasten die comfortabel kunnen genieten op uw terras onder het genot van een hapje en een drankje.

Meer informatie over borduren op horecakussens?

Kies jouw manier van contact

Stel een vraag

Wij zullen je vraag binnen 24 uur beantwoorden.

Bel mij terug

Laat je telefoonnummer achter dan bellen wij je zsm terug.