Borduren op horecakussens heeft een chique uitstraling

Personaliseer je horecakussens door er bijvoorbeeld een bedrijfslogo, tekst of afbeelding op te borduren. Borduren heeft een chique uitstraling en versterkt de identiteit van je horecabedrijf.

Wij borduren je logo op elk soort stoel of bank

Borduren is een duurzame manier om je café, restaurant, hotel of strandpaviljoen extra in de schijnwerpers te zetten. Met borduringen op horecakussens zorg je ervoor dat gasten je horecabedrijf direct herkennen. Het gevolg is dat men sneller plaatsneemt op het terras.

Borduren

Fill techniek

Door de kleine steken van de Fill-techniek gaan borduringen minder snel stuk dan conventionele borduringsmethoden. Kortom efficient en duurzaam.

Maximale afmetingen

De maximale afmeting van een borduring is ongeveer 20×30 cm. Borduren is alleen mogelijk op stof. Op kunststoffen is laseren een goed alternatief.

Prijs

De prijs van een borduring is afhankelijk van de afmetingen, het aantal steken en de hoeveelheid kleuren. Daarnaast moet er een borduurkaart worden gemaakt. De instelkosten daarvan zijn 49 euro.

Waarom je wilt laseren op horecakussens

Laseren op horecakussens is bijzonder nauwkeurig en duurzamer dan borduren. De uiteindelijke kleur van de tekst, afbeelding of het bedrijfslogo hangt af van de stofkeuze. Laseren is alléén mogelijk op bepaalde kunststoffen.

Contact

Vragen over borduren?

Wij bellen je terug

Geen tijd om het formulier in te vullen? Laat je telefoonnummer achter dan bellen wij je zsm terug.

Meer informatie over borduren?

Vul het formulier in of neem direct contact met ons op. Wij zijn op werkdagen telefonisch bereikbaar van 09:00 – 17:30 uur.

nl_NLNederlands