Borduren heeft een chique uitstraling

Personaliseer je horecakussens door er een bedrijfslogo, tekst of afbeelding op te borduren. Borduren versterkt de identiteit van je horecabedrijf.

#KUSzzz

Wij borduren je logo op elk soort stoel of bank

Borduren is een duurzame manier om je café, restaurant, hotel of strandpaviljoen extra in de schijnwerpers te zetten. Met borduringen op horecakussens zorg je ervoor dat gasten je horecabedrijf direct herkennen. Het gevolg is dat men sneller plaatsneemt op het terras.

Fill techniek

Door de kleine steken van de Fill-techniek gaan borduringen minder snel stuk dan conventionele borduringsmethoden. Kortom efficient en duurzaam.

Maximale afmetingen

De maximale afmeting van een borduring is ongeveer 20×30 cm. Borduren is alleen mogelijk op stof. Op kunststoffen is laseren een goed alternatief.

Prijs

De prijs van een borduring is afhankelijk van de afmetingen, het aantal steken en de hoeveelheid kleuren. Daarnaast moet er een borduurkaart worden gemaakt. De instelkosten daarvan zijn 49 euro.

Waarom je wilt laseren op horecakussens

Laseren op horecakussens is bijzonder nauwkeurig en duurzamer dan borduren. De uiteindelijke kleur van de tekst, afbeelding of het bedrijfslogo hangt af van de stofkeuze. Laseren is alléén mogelijk op bepaalde kunststoffen.

#KUSzzz

Meer informatie over borduren?

Vul het formulier in of bezoek onze werkplaats in Eygelshoven.

Werkplaats

KUSzzz
Nievelsteenstraat 1a
6471 CB Eygelshoven, NL

Telefoon

+31 (0)85 30 37 665

Openingstijden

Maandag 09:00 – 17:30
Dinsdag 09:00 – 17:30
Woensdag 09:00 – 17:30
Donderdag 09:00 – 17:30
Vrijdag 09:00 – 17:30
Zaterdag alleen op afspraak
Zondag alleen op afspraak

Formulier