Professionele Caravankussens op maat gemaakt | KUSzzz

Caravankussens op maat

KUSzzz maakt comfortabele caravankussens op maat. Onze kussens zijn weerbestendig, makkelijk te onderhouden en uitermate geschikt voor intensief gebruik in caravans, campers en vouwwagens. Om uitstekend zit- en slaapcomfort te garanderen maken we gebruik van ademende stoffen en hoogwaardige schuimen die niet doorzitten bij veelvuldig gebruik.

Zelf opmeten is niet meer nodig. Maak een afspraak en wij komen in héél Nederland en België vrijblijvend naar je toe om je caravan, camper of vouwwagen persoonlijk op te meten.

grijze caravankussens

Camperkussens en caravankussens opnieuw bekleden

Caravankussens moeten niet alleen comfortabel zitten en liggen, maar ook lang meegaan. Goede schuimvulling is daarbij zéér belangrijk. Tevens zorgt goed schuim voor een betere houding en voorkomt het veel voorkomende klachten. Heb je caravankussens waarvan de matras nog goed is? Dan is het misschien het overwegen waard om er een nieuwe hoes omheen te laten maken. Wij maken gebruik van oersterke stoffen die makkelijk zijn schoon te maken. Welke maat je ook nodig hebt. Voor elke camper, caravan of vouwwagen hebben wij een passende oplossing.

Wij maken multifunctionele caravankussens op maat en leggen daarbij de nadruk op comfort. Om het zit- en slaapcomfort te garanderen maken we gebruik van uitstekende weerbestendige stoffen. Door de speciale behandeling van deze stoffen absorberen de kussens nauwelijks vuil.

grijze caravankussens op maat gemaakt

Wat is er zo uniek aan onze dienstverlening?

Maatkussens kopen kan soms lastig zijn. Je weet niet precies waar je rekening mee moet houden, hebt er geen tijd voor of geen zin in. Ook bij het opmeten van caravans worden er regelmatig fouten gemaakt. Om dit te vermijden komen wij in héél Nederland en België vrijblijvend naar je toe om je caravan, camper of vouwwagen persoonlijk op te meten. Zo weet je 100% zeker dat de caravankussens die je koopt straks precies passen.

Zelf opmeten is niet meer nodig
Wij komen in héél Nederland en België vrijblijvend naar je toe om je caravan, camper of vouwwagen persoonlijk op te meten.

Persoonlijk afgeleverd
Als de kussens klaar zijn bellen we je op om een afspraak in te plannen. Caravankussens worden persoonlijk afgeleverd of kunnen worden opgehaald op ons kantoor in Heerlen.

Twee jaar extra garantie op naden en ritsen
Wij geven naast de 5 jaar fabrieksgarantie op onze stoffen twee jaar garantie op naden en ritsen.

luxe caravaninrichting
Chat met ons