Hocker nach Maß

KUSzzz maakt buitenkussens op maat voor hockers, poefen en voetenbankjes. De stoffen die we gebruiken zijn slijtvast, weerbestendig en makkelijk te onderhouden. Dat maakt ze uitermate geschikt voor intensief gebruik in de tuin of op je balkon. Nieuwsgierig naar onze hockers? Maak hier een afspraak

Door de speciale coating kunnen onze waterafstotende buitenstoffen langdurig aan zonlicht blootgesteld worden zonder dat er verkleuring optreed.

“Waarom waterdichte kussens niet bestaan”

Laat je niet verleiden tot het kopen van waterdichte kussens voor je hocker of poef. Een kussen op een hocker 100% waterdicht maken is onmogelijk. Door naden en ritsen kan altijd water stromen. Waterdichte stoffen bestaan wel.

Zo gebruiken wij vaker het kunststof Silverguard of Legend voor het bekleden van een hocker, poef of voetenbank. Dit kunststof is 100% waterdicht en zéér onderhoudsvriendelijk. Vlekken veeg je er simpel vanaf met een vochtige doek. Kunststof is zacht, soepel en heeft de uitstraling van stof. Het materiaal voldoet aan zéér hoge eisen en wordt vaak gebruikt bij strandpaviljoens of vochtige omgevingen zoals zwembaden en sauna’s.

Een maatkussen voor je voetenbank, hocker of poef

Voetenbankjes en hockers worden vaak meegeleverd bij loungemeubels en tuinsets. Deze kussens verliezen snel hun kleur en de kwaliteit is vaak bedroevend. Ook zijn het in de meeste gevallen geen èchte buitenstoffen waardoor er verkleuring optreed. Tenslotte zakt het schuim binnen één jaar door waardoor er kuilvorming ontstaat. Laat je hocker, poef of voetenbank door KUSzzz bekleden. Wij werken met weerbestendige buitenstoffen die niet verkleuren in de zon. Daar geven we ook garantie op.

Al onze hockers en voetenbankjes worden voorzien van waterafstotende buitenstoffen. Deze stoffen zijn voorzien van een speciale coating en mogen worden gewassen in de wasmachine.

Waterafstotende buitenstoffen

Zéér onderhoudsvriendelijk

Verkleuren niet in de zon

Hoezen mogen in de wasmachine

Wat is er zo uniek aan onze dienstverlening?

Onvoorwaardelijke persoonlijke service. Dat is wat onze klanten het meest benoemen als ze onze dienstverlening zouden moeten beschrijven. Wil je weten hoe klanten onze producten ervaren? Ga naar de horeca referentiepagina en bezoek een van onze klanten bij jou in de buurt.

Zelf opmeten is niet meer nodig
Wij komen in héél Nederland en België vrijblijvend naar je toe om je tuinmeubelen persoonlijk op te meten. Maak daarvoor eerst een afspraak

Persoonlijk afgeleverd
Als de kussens klaar zijn bellen we je op om een afspraak in te plannen. Hockers en kussens voor voetenbankjes en poefen worden altijd persoonlijk afgeleverd.

Twee jaar extra garantie op naden en ritsen
Wij geven naast de 5 jaar fabrieksgarantie op onze stoffen twee jaar garantie op naden en ritsen.