Maßgeschneiderte Sitzsäcke

Big, Bigger, Biggest

Grote weerbestendige zitzakken voor buiten

Onze luxe zitzakken zijn bijzonder makkelijk te onderhouden, perfect afgewerkt en voldoen aan hoge kwaliteitseisen. Je kunt er prima comfortabel in zitten of heerlijk relaxed op liggen. Kies voor een waterdoorlatend gaasdoek als buitenhoes en laat je zitzak het hele jaar door buiten laten liggen. Gaasdoeken kunnen grote hoeveelheden water verwerken en zijn zéér onderhoudsvriendelijk. De binnenhoes wordt gevuld met duurzame EPS-parels die zich perfect naar het lichaam vormen. Met een zitzak van KUSzzz maak je een hoop vrienden. Nodig ze uit en geniet maximaal van een hapje of een drankje op de meest luxueuze zitzakken van Nederland.

Die einzigartigen Eigenschaften unserer Sitzsäcke

Haben wir Sie jemals sitzen lassen?

Wetterfeste Materialien

Hervorragend gefertigt

Pflegeleicht

Hergestellt in den Niederlanden

Besonders komfortabel

Farbechte Oberstoffe

Vijf jaar garantie

In Handarbeit hergestellt

Warum wir EPS-Perlen als Füllung für unsere Sitzsäcke verwenden

De binnenhoezen van onze zitzakken worden gevuld met EPS-parels. EPS staat voor Expanded Polystyreen en is een hoogwaardig materiaal dat bestaat uit talloze kleine korreltjes (parels). EPS-parels zijn duurzaam, nemen geen vocht op en vormen zich perfect naar het lichaam. EPS-parels bestaan voor 98% uit lucht en 2% uit grondstof (polystyreen). De parels zijn niet giftig en niet schadelijk voor kinderen bij eventuele inname.

eps parels voor zitzakken

Bestel je zitzak nu ook in onze webshop

Onze zitzakken zijn een lust voor het oog, èn voor je lichaam. Ze worden geproduceerd van reststoffen. Zo gooien wij niets weg en heb jij een duurzame zitzak. De productie vindt plaats in ons eigen atelier in Zuid-Limburg. Neem contact op voor een zitzak op maat of bestel er een kant-en-klaar in onze webshop.

Weitere Informationen zu unserer Sitzsäcke?

Wählen Sie Ihren Kontaktweg

Ihre Frage

Stellen Sie hier Ihre Frage zu unseren Produkten und Dienstleistungen.

Ruf mich zurück

Hinterlassen Sie Ihre Telefonnummer und wir rufen Sie zurück.

Termin vereinbaren

Geben Sie Ihre Daten ein und geben Sie Ihren Wunschtermin an.

de_DEDeutsch