Garantie op onze buitenstoffen is méér dan vanzelfsprekend | KUSzzz

Garantie

Wij geven tot vijf jaar garantie op al onze outdoor stoffen

KUSzzz werkt samen met diverse grote stoffenleveranciers. Afhankelijk van de soort stof heeft u recht op twee tot vijf jaar garantie. Voor bepaalde buitenstoffen geldt een kortere garantietermijn, omdat ze vaker aan extreme weersomstandigheden worden blootgesteld. Niettemin zijn al onze stoffen speciaal ontwikkeld om te gedijen in buitenlucht.

garantie op al onze ligbedkussens

2 jaar garantie op naden en ritsen

KUSzzz geeft 2 jaar garantie op naden en ritsen. Daarmee worden de meeste problemen, die ontstaan bij de assemblage van kussens, voorkomen. Dat kunnen fouten zijn zoals: naden die niet correct gestikt zijn of ritsen die niet meer sluiten. Buiten de garantieperiode worden alleen de atelierkosten gerekend voor het repareren van kussenhoezen.

Garantie op de kleurechtheid van onze stoffen

Onze buitenstoffen kunnen een paar tinten lichter worden naarmate ze langer buiten liggen. Maar ze mogen onder geen enkele omstandigheid verkleuren. Heeft u kussens bij ons gekocht waarbij toch verkleuring is opgetreden? Neem direct contact op. Wij gaan dan onmiddellijk over tot actie bij de fabrikant.

Onze kussens worden voorzien van een waterafstotende coating

Onze buitenstoffen krijgen via een chronische behandeling tijdens het productieproces een waterafstotende coating. Deze coating zorgt ervoor dat de beschermende werking gedurende vele jaren behouden blijft.

waterafstotende stof

Meer informatie over de garantie van onze kussens?

Kies jouw manier van contact

Stel een vraag

Wij zullen je vraag binnen 24 uur beantwoorden.

Bel mij terug

Laat je telefoonnummer achter dan bellen wij je zsm terug.