Garantie

Van maatkussens en stofferingen

Tot vijf jaar garantie op al onze stoffen

Garantie op kussens. Hoe zit dat nou precies? Belangrijk om te weten is dat op al onze stoffen standaard fabrieksgarantie zit. Hoelang; dat hangt af van het type stof en de leverancier. Ook kijkt de fabrikant naar omstandigheden. Buitenstoffen worden vaker aan extreme weersomstandigheden blootgesteld dan binnenstoffen. KUSzzz werkt samen met diverse grote stoffenleveranciers In Europa. Afhankelijk van het soort stof heeft u recht op twee tot vijf jaar garantie. Voor bepaalde buitenstoffen zoals kunststoffen en gaasdoeken geldt een kortere garantieduur, omdat ze vaker aan extreme weersomstandigheden blootgesteld worden.

Twee jaar servicegarantie op naden en ritsen

KUSzzz geeft vanaf de dag dat de kussens worden afgeleverd twee jaar servicegarantie op naden en ritsen. Daarmee worden de meeste problemen, die soms kunnen ontstaan bij de assemblage van een kussen (het blijft mensenwerk), voorkomen. Dat kunnen fouten zijn zoals: naden die niet correct gestikt zijn of ritsen die niet (meer) sluiten. Buiten de garantieperiode worden alléén de atelierkosten gerekend voor het repareren van kussenhoezen.

Garantie op kleurechtheid

Onze buitenstoffen kunnen een tintje lichter worden naarmate ze langer buiten liggen. Maar ze mogen onder geen enkele omstandigheid verkleuren. Heeft u kussens bij ons gekocht waarbij toch verkleuring is opgetreden? Neem direct contact op. Wij gaan dan onmiddellijk over tot actie bij de fabrikant.

nl_NLNederlands