Garantie

Garantie op kussens. Hoe zit dat nou precies? Hieronder leggen we het uit. Heb je nog vragen neem dan contact met ons op.

Tot vijf jaar garantie op al onze stoffen

Garantie op kussens. Hoe zit dat nou precies? KUSzzz werkt samen met diverse grote stoffenleveranciers In Europa. Belangrijk om te weten is dat op al onze stoffen standaard fabrieksgarantie zit. Hoelang; dat hangt af van de stof en de leverancier.

Afhankelijk van het soort stof heeft u recht op twee tot vijf jaar garantie. Voor bepaalde buitenstoffen zoals kunststoffen en gaasdoeken geldt een kortere garantieduur, omdat ze vaker aan extreme weersomstandigheden blootgesteld worden.

Twee jaar servicegarantie op naden en ritsen

Vanaf de dag dat de kussens worden afgeleverd geven wij twee jaar servicegarantie op naden en ritsen. Daarmee worden de meeste problemen, die soms kunnen ontstaan bij de assemblage van een kussen (het blijft mensenwerk), voorkomen. Dat kunnen fouten zijn zoals: naden die niet correct gestikt zijn of ritsen die niet (meer) sluiten. Buiten de garantieperiode worden alléén de atelierkosten gerekend voor het repareren van kussenhoezen.

Garantie op kleurechtheid

Onze buitenstoffen kunnen een tintje lichter worden naarmate ze langer buiten liggen. Maar ze mogen onder geen enkele omstandigheid verkleuren. Heeft u kussens bij ons gekocht waarbij toch verkleuring is opgetreden? Neem direct contact op. Wij gaan dan onmiddellijk over tot actie bij de fabrikant.