Maatkussens voor Hockers, Poefen en Voetenbankjes | KUSzzz

Hockers op maat

KUSzzz maakt kussens op maat voor hockers, poefen en voetenbankjes. De buitenstoffen die we gebruiken zijn slijtvast, weerbestendig en makkelijk te onderhouden. Dat maakt ze uitermate geschikt voor intensief gebruik in de tuin of op je balkon.

Door de speciale coating kunnen onze stoffen langdurig aan zonlicht blootgesteld worden zonder dat er verkleuring optreed.

grijze hocker op maat gemaakt

“Waarom waterdichte kussens niet bestaan”

Laat je niet verleiden tot het kopen van waterdichte kussens voor je hocker of poef. Een kussen op een hocker 100% waterdicht maken is onmogelijk. Door naden en ritsen kan altijd water stromen. Waterdichte stoffen bestaan wel.

Zo gebruiken wij vaker het kunststof Silverguard of Legend voor het bekleden van een hocker, poef of voetenbank. Dit kunststof is 100% waterdicht en zéér onderhoudsvriendelijk. Vlekken veeg je er simpel vanaf met een vochtige doek. Kunststof is zacht, soepel en heeft de uitstraling van stof. Het materiaal voldoet aan zéér hoge eisen en wordt vaak gebruikt bij strandpaviljoens of vochtige omgevingen zoals zwembaden en sauna’s.

water effect

Een maatkussen voor je voetenbank, hocker of poef

Voetenbankjes en hockers worden vaak meegeleverd bij loungemeubels en tuinsets. Deze kussens verliezen snel hun kleur en de kwaliteit is soms bedroevend. Ook zijn het in de meeste gevallen geen èchte buitenstoffen waardoor er verkleuring optreed. Het schuim zakt binnen één jaar door en er ontstaat kuilvorming. Laat je hocker, poef of voetenbank door KUSzzz bekleden. Wij werken met weerbestendige buitenstoffen die niet verkleuren in de zon. Daar geven we garantie op.

Al onze hockers en voetenbankjes worden voorzien van waterafstotende buitenstoffen. Deze stoffen zijn voorzien van een speciale coating en mogen worden gewassen in de wasmachine.

Waterafstotende buitenstoffen

Zéér onderhoudsvriendelijk

Verkleuren niet in de zon

Hoezen mogen in de wasmachine

bruine hocker op maat gemaakt

Wat is er zo uniek aan onze dienstverlening?

Maatkussens kopen kan soms lastig zijn. Je weet niet precies waar je rekening mee moet houden, hebt er geen tijd voor of geen zin in. Ook bij het opmeten van hockers of voetenbankjes worden er regelmatig fouten gemaakt. Om dit te vermijden komen wij in héél Nederland en België vrijblijvend naar je toe om je tuinmeubelen persoonlijk op te meten. Zo weet je 100% zeker dat de loungekussens die je koopt precies passen als wij ze komen bezorgen.

Zelf opmeten is niet meer nodig
Wij komen in héél Nederland en België vrijblijvend naar je toe om je tuinmeubelen persoonlijk op te meten. Tevens kun je dan stofstalen bekijken en op voorbeelden zitten om de juiste zithoogte te bepalen.

Persoonlijk afgeleverd
Als de kussens klaar zijn bellen we je op om een afspraak in te plannen. Hockers worden altijd persoonlijk afgeleverd. Zo kunnen we controleren of alles precies past.

Twee jaar extra garantie op naden en ritsen
Wij geven naast de 5 jaar fabrieksgarantie op de meeste van onze stoffen, twee jaar garantie op naden en ritsen.

lichtblauwe hocker op maat
Chat met ons