Ligbedkussens op maat voor Horeca en Particulieren | KUSzzz

Ligbedkussens op maat

Ligbedden bestaan er in vele soorten en maten. Wij maken voor elk ligbed een passend kussen. Met onze ligbedkussens hoef je je geen zorgen te maken dat je na een duik in je zwembad kletsnat op je ligbedkussens neer ploft. De waterdoorlatende stoffen droogt in een mum van tijd op waarna je weer heerlijk kunt genieten van de zon.

Onze ligbedkussens zijn uitermate geschikt voor buitengebruik op ligstoelen in je tuin of op het strand. Kies naast ligkussens voor bijpassende plofkussens ter ondersteuning van je hoofd of rug.

wit ligbedkussen op maat gemaakt

6 redenen om te kiezen voor KUSzzz

ervaar ook onze unieke dienstverlening

Deskundig advies

Van een specialist die weet waar hij op moet letten.

Garantie op kleurechtheid

3-5 jaar garantie afhankelijk van de soort buitenstof.

Geproduceerd in Nederland

100 procent geproduceerd in Nederland. En dat blijft zo!

Hulp bij opmeten

Wij komen je loungemeubels persoonlijk opmeten.

Op maat gemaakt

Nauwkeurig op maat gemaakt, zonder concessies.

Uitmuntende service

Plan een afspraak bij jou thuis en ervaar het zelf.

Het perfecte ligbedkussen voor in de tuin

Met onze ligbedkussens creëer je in één handomdraai de perfecte ambiance. Door het comfortabele koudschuim dat we gebruiken in onze ligkussens kun je er urenlang op liggen zonder rugklachten. Ideaal voor jezelf en heerlijk om samen te genieten met familie en vrienden. Wil je dat we bij je langskomen met voorbeelden en stofstalen? Maak dan hier een afspraak

Met onze ligbedkussens creëer je in no time een sfeervolle loungeplek in je tuin. Door het gebruik van uitstekende koudschuimen die niet doorzakken in onze kussens komt kuilvorming niet voor. Dat zorgt voor jarenlang comfortabel loungen in je tuin. Natuurlijk zonder rugklachten.

Relaxen op het strand met comfortabele ligbedkussens

Je strandpaviljoen voorzien van aantrekkelijke ligbedkussens zorgen ervoor dat gasten comfortabel liggen en langer genieten van een hapje of een drankje. Kussens op ligbedden en ligstoelen dragen bij aan de uitstraling en een gezellige sfeer in je horecazaak. Bezoek onze fotogalerij voor inspiratie en voorbeelden van ligbedkussens op maat.

Wij komen in héél Nederland en België vrijblijvend naar je toe om je ligbedden persoonlijk op te meten. Tevens kun je dan stofstalen bekijken, diverse voorbeelden van ligbedkussens zien en erop liggen. Maak hier een afspraak

grijze ligbedkussens op het strand
grijzen ligkussens op het strand

“Waarom waterdichte ligbedkussens niet bestaan”

Laat je niet verleiden tot het kopen van waterdichte ligbedkussens. Het is onmogelijk om een kussen 100% waterdicht te maken. De lucht kan er dan niet meer uit. Naden en ritsen zijn kwetsbaar voor water en vocht. Als je een ligbedkussen niet voorziet van een naad en een rits kan het niet ademen. Het gevolg is dat je op een ballon zit.

Waterdichte kussens bestaan niet, waterdichte materialen wel. Zo zijn onze kunststoffen 100% waterdicht. Kunststoffen kunnen wij aan de onderkant van ventilerende stof voorzien. Dit zorgt ervoor dat het kussen kan blijven ademen. Ventilerende stof zorgt ervoor dat je niet op een ballon zit en is tevens een antislip laag. Kunststoffen worden vaak gebruikt bij strandpaviljoens of vochtige omgevingen zoals zwembaden, sauna’s of een wellness centrum.

water effect

Ligbedkussens voor je sauna, spa of wellnesscentrum

In de relaxruimtes van een sauna, spa of wellnesscentrum is vaak behoefte aan weerbestendige kussens voor op de ligbedden. KUSzzz maakt loungekussens op maat voor elk soort ligbed. Met onze waterdichte kunststoffen kunnen gasten met natte onderkleding comfortabel relaxen zonder dat er water of vocht in het kussen trekt. De kunststoffen zijn bijzonder onderhoudsvriendelijk. Vlekken veeg je er eenvoudig vanaf met een vochtige doek.

Ultiem genieten in de sauna na een lange dag werken. Of jezelf gewoon lekker verwennen in het weekend. Geen probleem op onze comfortabele ligbedkussens. Het duurzame koudschuim dat we gebruiken kent geen kuilvorming waardoor je er jarenlang plezier van hebt.

groene ligbedkussens voor in een sauna

Wat is er zo uniek aan onze dienstverlening?

Maatkussens kopen kan soms lastig zijn. Je weet niet precies waar je rekening mee moet houden, hebt er geen tijd voor of geen zin in. Ook bij het opmeten van je ligbedden worden er regelmatig fouten gemaakt. Om dit te vermijden komen wij in héél Nederland en België vrijblijvend naar je toe om je ligbedden persoonlijk op te meten. Zo weet je 100% zeker dat de ligbedkussens die je koopt precies passen als wij ze komen brengen.

Zelf opmeten is niet meer nodig
Wij komen in héél Nederland en België vrijblijvend naar je toe om je ligbedden persoonlijk op te meten. Tevens kun je dan stofstalen bekijken en op voorbeelden zitten om de juiste hoogte te bepalen.

Persoonlijk afgeleverd
Als de kussens klaar zijn bellen we je op om een afspraak in te plannen. Ligbedkussens worden altijd persoonlijk afgeleverd. Dit doen we omdat we zo controleren of alles precies past.

Twee jaar extra garantie op naden en ritsen
Wij geven naast de 5 jaar fabrieksgarantie op de meeste van onze stoffen, twee jaar garantie op naden en ritsen. Dit betekent dat als een naad loslaat of een rits kapot gaat, dit kosteloos wordt gerepareerd binnen de gestelde garantieperiode.

blauwe ligbedkussens voor ligstoelen
Chat met ons