Ligbedkussens op maat

 

Wil je comfortabel genieten van je ligbedden, ligstoelen of zonnebedden? Laat dan je ligbedkussens op maat maken door KUSzzz. Wij maken weerbestendige ligkussens voor buiten van uitstekende kwaliteit. Bekijk in de fotogalerij enkele voorbeelden van ligbedkussens op maat gemaakt voor buiten.

 

Wil je jouw ligbedkussens op maat laten maken? Bij KUSzzz heb je keus uit honderden verschillende stoffen en kleuren. Wij zijn al jarenlang dé specialist voor tuinkussens op maat, sierkussens op maat en loungekussens op maat. Heb je een vraag? Stel die dan in het veld hiernaast, of neem contact met ons op. Je kunt ook direct een afspraak maken. Dan komen we bij je langs om je ligbedden persoonlijk op te meten. Tevens kun je dan de stoffen zien en het schuim zelf testen.

 

Waarom KUSzzz?

Waterafstotend

Onderhoudsvriendelijk

Persoonlijk advies op locatie

Garantie op kleurechtheid

Snelle levering

 

Meer informatie ontvangen?

weerbestendige horeca kussens

Weerbestendig

 

Al onze ligbedkussens zijn geschikt voor buiten. We werken uitsluitend met waterafstotende stoffen en waterdichte kunststoffen. Door de speciale coating van deze materialen trekt het water niet in het kussen. Je hoeft de ligbedkussens dus niet meer direct naar binnen te halen bij een regenbui.

 

Onze stoffen beschikken over uitstekende UV blokkerende middelen tegen de effecten van UV straling. Hierdoor kunnen ze langdurig aan zonlicht en weersinvloeden blootgesteld worden. Overeenkomstig de British Standard norm (BS EN ISO 105-B04) voor de kleurechtheid tot licht, zijn onze stoffen getest met het hoogst mogelijke resultaat 7-8.

Onderhoudsvriendelijk

 

Doordat onze stoffen een speciale behandeling hebben ondergaan, absorberen ze nauwelijks vuil. Dit zorgt ervoor dat de stof schoon en fris blijft uitzien. Mocht er toch onverhoopt een vlek ontstaan dan zijn hiervoor speciale onderhoudsmiddelen beschikbaar. De stoffen zijn wasbaar op 40 graden, drogen snel op en hoeven niet gestreken te worden. Onze outdoor loungekussens zijn bijzonder onderhoudsvriendelijk.

 

Twijfel je of een schoonmaakmiddel wel of niet gebruikt mag worden of heb je een vraag over hoe je de ligbedkussens het beste kunt schoonmaken? Raadpleeg dan de speciale onderhoud en schoonmaken pagina of neem contact met ons op.

onderhoudsvriendelijke ligbedkussens
kleurechte ligbedkussens

Kleurecht

 

De meeste buitenstoffen die voor een langere periode aan zonlicht blootgesteld worden verliezen snel hun kleur. Onze stoffen zijn gemaakt van een uitstekende kwaliteit 100% in de vezel geverfd basismateriaal. Door dit materiaal kunnen de ligbedkussens langdurig aan zonlicht en weersinvloeden blootgesteld worden zonder dat er een verkleuring optreed.

 

Onze stoffen zijn getest door het internationaal erkende onderzoekscentrum Hohenstein in Duitsland en hebben het UV standard 801 certificaat “protect 80” verkregen. Dit betekent dat de stoffen meer dan 97% van de UV stralen blokkeren.