Loungekussens op maat voor Horeca, Wellness en Particulieren | KUSzzz

Loungekussens op maat

Upgrade je stoelen, banken en tuinsets met superieure loungekussens op maat

KUSzzz is een oer-Hollands familiebedrijf gespecialiseerd in loungekussens op maat. Onze kussens worden met de hand gemaakt in Nederland en voldoen aan hoge kwaliteitseisen. Zo kent het koudschuim waarmee we werken géén kuilvorming en maken we gebruik van weerbestendige buitenstoffen die niet verkleuren in de zon. Daar geven we, afhankelijk van de stof, twee tot vijf jaar garantie op. Met onze comfortabele loungekussens creëer je de perfecte ambiance in je tuin of op het terras.

Je gasten willen nooit meer weg..

Zó comfortabel zitten onze loungekussens. Nou is dát misschien ook weer niet de bedoeling. Desondanks zorgen onze kussens voor een hoop gezelligheid. Met de hand gemaakt, doch perfect afgewerkt. Een lust voor het oog. Ok, we overdrijven misschien een beetje. Maar onze loungekussens worden niet geproduceerd in lagelonenlanden. Je haalt er iets bijzonders mee in huis.

De unieke kenmerken van onze loungekussens

Hebben wij u ooit laten zitten?

kleurenwaaier

Kleurecht

zeepbellen

Onderhoudsvriendelijk

wisselvallig weer

Weerbestendig

hartje

Handgemaakt

comfortabele stoel

Comfortabel

garantie

5 jaar garantie

schaar

Perfect afgewerkt

nederland

oer-Hollands

Alléén nieuwe kussenhoezen nodig?

Is het schuim van je huidige kussens nog goed? Vervang dan bijvoorbeeld alleen de kussenhoes. Daarmee kun je er weer een paar seizoen mee vooruit. Wij maken je versleten loungekussens weer als nieuw met weerbestendige buitenstoffen die nauwelijks onderhoud nodig hebben. Neem contact op en geef je maten door, dan zorgen wij voor de rest.

waterafstotende buitenstoffen voor loungekussens

Zelf je meubelen opmeten is niet meer nodig

Zelf de maten van je loungestoel of loungebank opmeten is niet meer nodig. Wij komen in héél Nederland en België vrijblijvend naar je toe om je meubelen persoonlijk op te meten. Zo weet je 100% zeker dat de kussens die je koopt straks ook precies passen.

Meer informatie over onze loungekussens?

Kies jouw manier van contact

Stel je vraag

Wij zullen je vraag binnen 24 uur proberen te beantwoorden.

Bel mij terug

Laat je telefoonnummer achter dan bellen wij je zsm terug.

Afspraak maken

Vul je gegevens in en geef de datum van je voorkeur door.