Loungekussens op maat

Voor zakelijk en particulier

 

Een loungekussen moet niet alleen mooi uitzien, maar ook lekker zitten en lang meegaan. Outdoor loungekussens op maat van KUSzzz zijn comfortabel, weerbestendig en uitermate geschikt voor buitengebruik op steigerhouten meubels, loungesets, tuinstoelen en ligbedden. Kies voor bijpassende sierkussens of onze tweezijdig te gebruiken terraskussens om het geheel leuk aan te kleden.

 

Waarom KUSzzz?

Waterafstotend

Onderhoudsvriendelijk

Persoonlijk advies op locatie

Garantie op kleurechtheid

Snelle levering

 

Onze werkwijze

Zelf opmeten is niet meer nodig. Maak direct een afspraak en wij komen in héél Nederland en België vrijblijvend naar je toe om je meubels persoonlijk op te meten. Zo weet je 100% zeker dat de kussens die je koopt straks ook precies passen. Tevens kun je dan stofstalen bekijken en diverse voorbeelden van loungekussens zien en erop zitten.

 

Foto’s van loungekussens

Wil je inspiratie opdoen? Neem dan eens een kijkje in onze fotogalerij. Daar vindt je veel voorbeelden van loungekussens die wij hebben gemaakt. Naast loungekussens voor in de tuin maken we ook horeca terraskussens op maat voor je café, restaurant, hotel of strandpaviljoen.

Meer informatie ontvangen?

Waterafstotende loungekussens

Waterafstotende loungekussens

 

Loungekussens van KUSzzz zijn prima geschikt voor buiten in de tuin of op een terras. Onze stoffen hebben door de jaren heen bewezen bestand te zijn tegen langdurige blootstelling aan wind, regen en vochtigheid. Door de speciale coating trekt het water niet in het kussen. Je hoeft ze dus niet meer direct naar binnen te halen bij een regenbui. Dat maakt onze loungekussens praktisch en duurzaam.

 

De stoffen zijn getest door het internationaal erkende onderzoekscentrum Hohenstein in Duitsland en hebben het UV standard 801 certificaat “protect 80” verkregen. Dit betekent dat de stoffen meer dan 97% van de UV stralen blokkeren.

Makkelijk te onderhouden loungekussens

 

Onze stoffen hebben een speciale behandeling ondergaan waardoor ze nauwelijks vuil absorberen. Dit zorgt ervoor dat de stof schoon en fris blijft uitzien. Mocht er toch onverhoopt een vlek ontstaan dan zijn hiervoor speciale onderhoudsmiddelen beschikbaar. De stoffen zijn wasbaar op 40 graden, drogen snel op en hoeven niet gestreken te worden. Onze outdoor loungekussens zijn bijzonder onderhoudsvriendelijk.

 

Twijfel je of een schoonmaakmiddel wel of niet gebruikt mag worden of heb je een vraag over hoe je de loungekussens het beste kunt schoonmaken? Raadpleeg dan onze speciale onderhoud en schoonmaken pagina.

loungekussens
waterdichte stoffen

Garantie op kleurechtheid

 

De meeste buitenstoffen die voor een langere periode aan zonlicht blootgesteld worden verliezen snel hun kleur. Onze stoffen zijn gemaakt van een uitstekende kwaliteit 100% in de vezel geverfd basismateriaal. Door het basismateriaal kunnen de loungekussens langdurig aan zonlicht en weersinvloeden blootgesteld worden zonder dat er verkleuring optreed.

 

De stoffen zijn getest door het internationaal erkende onderzoekscentrum Hohenstein in Duitsland en hebben het UV standard 801 certificaat “protect 80” verkregen. Dit betekent dat de stoffen meer dan 97% van de UV stralen blokkeren.