Onderhoud en schoonmaken

 

KUSzzz stelt hoge kwaliteitseisen aan haar producten. Om zo lang mogelijk te genieten van uw kussens is het belangrijk dat ze regelmatig worden onderhouden. Heeft u een vraag over hoe u uw kussens het beste kunt schoonmaken? Neem dan contact met ons op.

 

goed onderhouden         niet onderhouden

265444 256445

 

Onze luchtdoorlatende buitenstoffen krijgen via een chemische behandeling tijdens het productieproces een coating waardoor water en vuil beter worden afgestoten. Gaandeweg verliest deze behandeling z’n werking en wordt het noodzakelijk om de stof te herbehandelen. Met regelmatig onderhoud blijven buitenstoffen langer mooi. Tevens verhoogt het de levensduur aanzienlijk.

Meer informatie ontvangen?

onderhoud van stoffen

Schoonmaken van stoffen

 

  • Lichte vlekken: wanneer er een vlek op de stof ontstaat is het belangrijk om direct te handelen. Dep met een droge schone zachte doek op de stof, gebruik als schoonmaakmiddel zachte zeep of een afwasmiddel met voldoende lauwwarm water om sopvlekken te vermijden.
  • Normale vlekken: de hoes in de wasmachine wassen op max 40 graden met niet teveel wasmiddel (dit breekt de waterafstotendheid af).
  • Zware vlekken: Vlekkenoplosser Shout of het wasmiddel verdunt met water op de vlek aanbrengen, dit een tijd (+/-20min) laten inwerken en dan in de wasmachine wassen op max 40 graden
  • Let op: mag niet in de droger, hoezen altijd in de buitenlucht laten drogen

Schoonmaken van kunststof en kunstleer

 

High Performance Vinyl Upholstery Cleaner is een reinigingsmiddel geschikt voor kunstleren. Het is eenvoudig, snel en efficiënt in gebruik. Bij hardnekkige vlekken kunt u de Cleaner onverdund aanbrengen op het oppervlak. Laat de Cleaner een aantal seconden inwerken voor een beter resultaat. Na iedere behandeling is het aan te raden het oppervlak goed na te reinigen met een uitgewrongen en goed vocht absorberende spons of doek. Gebruik in geen geval een schuurspons.

 

High Performance Vinyl Upholstery Cleaner is bij ons verkrijgbaar en kost €24,20 incl BTW exclusief verzendkosten. Wil je dit product bestellen neem dan contact met ons op.

kunststoffen en kunstleren