Lees het hele verhaal over ons familiebedrijf - KUSzzz

Over ons

KUSzzz staat voor KUS, een afkorting van kussens en de toevoeging zzz, wat slaat op relaxen. “Want dat kun je met onze kussens” zegt Erik van der Horst; eigenaar en oprichter van het bedrijf. Door zijn studie ergotherapie aan Hogeschool Zuyd en jarenlange ervaring in de confectie-industrie weet Erik als geen ander hoe belangrijk het is om lekker te zitten.

Hij begon in 2011 samen met zijn vader het bedrijf KUSzzz. Naast een alsmaar groeiende organisatie is KUSzzz vandaag de dag nog steeds een gezellig familiebedrijf.

Erik houdt zich bezig met de verkoop. Judith Willigenburg-Driessen is als zakenpartner vooral te vinden op kantoor waar ze de gehele backoffice verzorgt. Judiths echtgenoot Rob Willigenburg is de drijvende kracht achter de schermen. Hij is verantwoordelijk voor marketing.

De kracht van KUSzzz ligt volgens Rob in hun klantgerichtheid: “We zetten in op langdurige relaties met onze klanten waarbij we veel waarde hechten aan serviceverlening en klanttevredenheid. Het moet gewoon perfect zijn.” De beste materialen, superieur maatwerk en met de hand gemaakt. “Dat is niet het goedkoopste productieproces, maar je hebt er uiteindelijk langer plezier van”, aldus Rob. Dit enthousiasme heeft in 2017 geleid tot een redactioneel artikel in Dagblad De Limburger.

Management KUSzzz