Over ons

2011

In dit jaar begon hij samen met zijn vader het bedrijf KUSzzz. KUSzzz staat voor KUS, een afkorting van kussens en de toevoeging zzz, wat slaat op relaxen. Erik van der Horst houdt zich bezig met de verkoop. Judith Driessen is als nicht en zakenpartner vooral te vinden op kantoor waar ze de backoffice verzorgt. Naast een alsmaar groeiende organisatie is KUSzzz vandaag de dag nog steeds een gezellig familiebedrijf.

Hebben wij u ooit laten zitten?

Een slogan die perfect past bij ons bedrijf zegt Rob Willigenburg, Hoofd Marketing bij KUSzzz. “Wij zetten in op langdurige relaties met onze klanten waarbij we veel waarde hechten aan persoonlijke service en klanttevredenheid. Het moet gewoon perfect zijn. De beste materialen, met de hand gemaakt en superieur afgewerkt in ons eigen atelier”. Dat is niet het goedkoopste productieproces, maar je hebt er uiteindelijk langer plezier van”, aldus Rob. Elke KUSzzz wordt geproduceerd in Nederland. Je haalt er iets bijzonders mee in huis. Dit enthousiasme heeft in 2017 geleid tot een redactioneel artikel in Dagblad De Limburger.

10 jaar ervaring.
Veel mooie mijlpalen.

2011 | Oprichting KUSzzz

Gerard van der Horst besluit met zijn zoon Erik na een brainstormsessie te starten met ondernemen. Ze bedenken samen de naam KUSzzz en gaan op zoek naar stof- en schuimleveranciers.

2012 | inschrijving KvK

Een jaar later, op 66-jarige leeftijd, draagt Gerard het stokje over aan Judith, de nicht van Erik. Ook stapt Rob, de partner van Judith, in. Hij gaat KUSzzz verder positioneren en legt de basis voor groei naar België en Duitsland. Erik en Judith zijn op dit moment nog full-time werkzaam bij een ander bedrijf. Samen schrijven ze KUSzzz officieel in bij de Kamer van Koophandel.

2015 | Eerste bedrijfspand op C-mill

Na vier jaar ondernemen is er behoefte aan meer ruimte en wordt de noodzaak van een bedrijfspand alsmaar groter. KUSzzz gaat naar ©-mill, een veel geprezen bedrijventerrein in de Heerlense wijk Molenberg.

2019 | Verhuizing naar Eygelshoven

De groei zet door. Zo sterk dat KUSzzz inmiddels vier keer noodgedwongen is moeten verhuizen binnen ©-mill. Het wordt tijd voor de volgende stap. Er worden contracten getekend voor een groter bedrijfspand in Eygelshoven. Hier worden het hoofdkantoor, een showroom en de werkplaats gevestigd.

2020 | Eigen atelier

Het is eindelijk zover. Een eigen atelier stond al een tijdje op het verlanglijstje van KUSzzz. Met ervaren modinettes die elk aspect van dit ambacht goed begrijpen.

2021 | Opening winkel & webshop

De coronacrisis houdt aan en gooit roet in het eten van onze plannen. Horeca ligt vrijwel stil en ook wij moeten onze strategie aanpassen. De focus wordt verlegd naar particulieren door de bouw van een webshop en een fysieke winkel in ons hoofdkantoor in Eygelshoven.

2022 | Overname Stoffering Limburg

Met de overname van Stoffering Limburg uit Heerlerheide kunnen we de explosieve vraag naar stofferen vervullen. We hebben we nu alle kennis in huis om stoelen, banken, campers en horecameubelen te stofferen en/of herstofferen.

“Het oorspronkelijke idee was om kussens voor tuinsets te maken en deze te gaan verkopen in winkels ”

Gerard van der Horst, Founder

Alle expertise onder één dak

Met een eigen atelier, uitgebreide kennis over stofferen, een werkplaats en showroom hebben wij alle kennis in huis om maatkussens te produceren voor de branches: Horeca, Wellness, Leisure, Maritiem, Onderwijs, Cultuur, Zorg en Particulieren.

Mario Kulkes

Mario
Kulkes

Eigenaar

35 jaar ervaring in het stofferen van campers en caravans. Sinds 2022 mede-eigenaar van KUSzzz.

Kjeld van Osch

Kjeld
van Osch

Backoffice & sales

Backoffice tijger. Beantwoordt al je verkoopgerichte vragen over kussens op maat en stofferingen.

Roger Linssen

Roger
Linssen

Stoffeerder

Harde werker. Een bak aan ervaring als stoffeerder van stoelen en banken voor horeca en particulieren.

Eline van de Ruit

Eline
van de Ruit

Atelier

Verantwoordelijk voor het naaien van onze kussens. Eline heeft ruim 10 jaar ervaring als modinette.

Nicole Reimersdahl

Nicole
Reimersdahl

Atelier

Verantwoordelijk voor het inpakken van onze kussens en alle overige werkzaamheden in de werkplaats.

Margo van den Boorn

Margo
van den Boorn

Atelier

Margo is mede-verantwoordelijk voor het naaiwerk van campers en meubelen.

Silvia
Kiss

Atelier

coming soon

nl_NLNederlands