Palletkussens met weerbestendige buitenstoffen | KUSzzz

Palletkussens met weerbestendige stoffen

Als je palletbanken hebt gemaakt wil je er natuurlijk ook palletkussens bij. Met onze palletbank kussens creëer je in no time een sfeervolle plek om te loungen in je tuin of op een terras. Ideaal voor als je familie of goede vrienden op bezoek komen. Heb je een vraag over palletkussens of wil je dat we bij je langskomen met voorbeelden en stofstalen? Maak dan een afspraak

In tegenstelling tot woonwinkels en bouwmarkten, waar je vaak gebonden bent aan enkele kleuren, kunnen wij je palletkussens in elke gewenste kleur leveren. Ga voor inspiratie naar onze fotogalerij

palletkussens

6 redenen om te kiezen voor KUSzzz

ervaar ook onze unieke dienstverlening

Deskundig advies

Van specialisten die weten waar ze op moeten letten.

Kleurecht

Buitenstoffen die niet verkleuren in de zon.

Geproduceerd in Nederland

100 procent geproduceerd in Nederland. En dat blijft zo!

Op maat gemaakt

Nauwkeurig op maat gemaakt en perfect afgewerkt.

Waterafstotend

Door de speciale coating trekt het water niet in onze kussens.

Garantie

3-5 jaar garantie afhankelijk van de soort buitenstof.

Maximaal genieten op prachtige palletbank kussens

Met kussens in je palletbanken kan het relaxen pas echt beginnen. Het koudschuim dat we gebruiken zorgt ervoor dat de kussens niet doorzakken bij veelvuldig gebruik. Zo heb je er jarenlang plezier van. Wij kunnen buitenstoffen maken van waterafstotend, waterdicht of waterdoorlatend materiaal. De stoffen mogen onder geen enkele omstandigheid verkleuren in de zon. Daar geven we 100% garantie op.

Met onze oogverblindende palletkussens creëer je de perfecte ambiance. Laat er grote plofkussens bij maken en zorg voor een uitzonderlijk comfort. Een plek om heerlijk tot rust te komen na een lange dag werken.

Weerbestendige stoffen

Makkelijk te onderhouden

Hoezen mogen in de wasmachine

kussens voor palletbanken

“Waarom waterdichte palletkussens niet bestaan”

Laat je niet verleiden tot het kopen van waterdichte palletkussens. Een palletkussen 100% waterdicht maken is onmogelijk. De lucht kan er dan niet meer uit waardoor het kussen niet kan ademen. Het gevolg is dat je op een ballon zit. Ook naden en ritsen zijn kwetsbaar voor water en vocht.

Waterdichte kussens bestaan niet, maar waterdichte materialen zeker wel. Zo zijn onze kunststoffen 100% waterdicht. Kunststoffen voorzien wij aan de onderkant van ventilerende stof zodat het kussen kan ademen. Ventilerende stof zorgt ervoor dat je niet op een ballon zit en is tevens een antislip laag. Kunststoffen worden vaak gebruikt bij strandpaviljoens of vochtige omgevingen zoals zwembaden, sauna’s of een wellness centrum.

water effect

Wat is er zo uniek aan onze dienstverlening?

Palletkussens kopen kan soms lastig zijn. Er worden regelmatig all weather stoffen verkocht die niet waterafstotend zijn. Ook weet je niet precies welke dikte het meest geschikt is voor jouw palletbanken. Om dit te vermijden komen wij in héél Nederland en België vrijblijvend naar je toe met stofstalen en voorbeelden. Zo weet je 100% zeker dat de pallet kussens perfect voldoen aan al je wensen als wij ze maken.

Zelf opmeten is niet meer nodig
Wij komen in héél Nederland en België vrijblijvend naar je toe om je palletbanken persoonlijk op te meten. Tevens kun je dan stofstalen bekijken en op voorbeelden zitten om de juiste zithoogte te bepalen.

Persoonlijk afgeleverd
Als de kussens klaar zijn bellen we je op om een afspraak in te plannen. Palletkussens worden altijd persoonlijk afgeleverd. Dit doen we om te controleren of alles precies past en naar wens is.

Twee jaar extra garantie op naden en ritsen
Wij geven naast de 5 jaar fabrieksgarantie op de meeste van onze stoffen, twee jaar garantie op naden en ritsen. Dit betekent dat als een naad loslaat of een rits kapot gaat, dit kosteloos wordt gerepareerd binnen de gestelde garantieperiode.

palletkussens
Chat met ons