Retourneren

Retourvoorwaarden

Retourneren KUSzzz

  1. Bij al onze artikelen hanteren we een retourtermijn van 14 dagen. De retourtermijn gaat in op de dag dat je het artikel ontvangt.
    Meerdere artikelen in 1 bestelling? Dan heb je geluk: het is bij wet vastgelegd dat de termijn pas ingaat als je alles hebt ontvangen.
  2. Het artikel zit in de originele verpakking (voor zover mogelijk).
  3. De artikelen zijn niet gebruikt (geen gebruikssporen). Wanneer een artikel beschadigd is kan KUSzzz een schadevergoeding in rekening brengen.
  4. Artikelen die je niet kunt retourneren:
    • Cadeaubonnen

 

Hoe retourneer ik mijn artikelen?
Neem contact met ons op via shop@kuszzz.com of +31(0)85 30 37 665, zodat wij weten dat jouw artikel retour komt. Artikelen kunnen vervolgens worden geretourneerd naar onderstaand adres.

KUSzzz
t.a.v. Afd. Retouren
Nievelsteenstraat 1
6471 CB Eygelshoven

De artikelen kun je zelf kosteloos op ons adres afleveren. Kosten van pakket- of koeriersdiensten zijn voor eigen rekening. Pakketten die te groot zijn om te versturen kunnen door ons worden opgehaald, hier worden reiskosten voor in rekening gebracht. Deze kosten zullen vooraf kenbaar worden gemaakt.

Vergeet niet om altijd een afgiftebewijs van je geretourneerde artikel(en) te vragen en goed te bewaren totdat je een bevestigingsmail van ons ontvangt! Mocht er iets misgaan met je pakket dan heb je dit bewijs nodig om aan te tonen dat je het artikel hebt geretourneerd.


Hoe weet ik of jullie mijn retourzending ontvangen hebben?
Zodra wij jouw pakket hebben ontvangen zullen we dit via het door jouw gebruikte e-mailadres communiceren.


Hoe snel word ik terugbetaald na retourneren?
We betalen je direct terug nadat we je retourzending afgehandeld hebben. De meeste retourzendingen verwerken we binnen 5 werkdagen nadat ze teruggestuurd zijn.

Heb je betaald met een cadeaubon (of een andere betaalmethode)? We waarderen eerst de cadeaubon op en storten het restbedrag op de rekening waarmee je betaald hebt.

nl_NLNederlands