Retourneren - KUSzzz

Retourneren

Mag ik mijn artikelen retourneren?

 

De retourvoorwaarden vind je hieronder. Waar het op neerkomt, is dat je rustig over je aankoop mag nadenken. Als je artikel geen goede match is, mag je het naar ons terugsturen binnen de zichttermijn.

Retourvoorwaarden

  1. Bij al onze artikelen is er een retourtermijn van 14 dagen. De retourtermijn gaat in op de dag dat jij het artikel ontvangt.
    Meerdere artikelen in 1 bestelling? Dan heb je geluk: het is bij wet vastgelegd dat de termijn pas ingaat als je alles hebt ontvangen.
  2. Het artikel zit in de originele verpakking (voor zover mogelijk).
  3. De artikelen zijn niet gebruikt (geen gebruikssporen). Wanneer een artikel beschadigd is kan KUSzzz een schadevergoeding in rekening brengen.
  4. Artikelen die je niet kunt retourneren:
    • Cadeaubonnen


Hoe retourneer ik mijn artikelen?
Neem contact met ons op via webshop@kuszzz.com of +31 (0) 85 30 37 665, zodat wij weten dat jouw artikel retour komt. Artikelen kunnen vervolgens worden geretourneerd naar onderstaand adres.

KUSzzz
t.a.v. Afd. Retouren
Nievelsteenstraat 1
6471 CB Eygelshoven

De artikelen kun je zelf kosteloos op ons adres afleveren. Kosten van pakket- of koeriersdiensten zijn voor eigen rekening. Pakketten die te groot zijn om te versturen kunnen door ons worden opgehaald, hier worden dan ook reiskosten voor in rekening gebracht (deze zullen vooraf kenbaar worden gemaakt).

Vergeet niet om altijd een afgiftebewijs van je geretourneerde artikel(en) te vragen en goed te bewaren totdat je een bevestigingsmail van ons ontvangt! Mocht er iets misgaan met je pakket dan heb je dit bewijs nodig om aan te tonen dat je het artikel hebt geretourneerd.


Hoe weet ik of jullie mijn retourzending ontvangen hebben?
Zodra wij jouw pakket hebben ontvangen zullen wij dit via het door jouw gebruikte mailadres laten weten.


Hoe snel word ik terugbetaald na retourneren?
We betalen je meteen terug nadat we je retourzending afgehandeld hebben. De meeste retourzendingen hebben we verwerkt binnen 5 werkdagen nadat ze teruggestuurd zijn. Hoe snel het geld daarna op je rekening staat, hangt af van jouw bank.

Heb je betaald met een cadeaubon (en een andere betaalmethode)? We waarderen eerst de cadeaubon op en storten het restbedrag op de rekening waarmee je betaald hebt.