Sierkussens op maat

Voor zakelijk en particulier

 

Tover je steigerhouten bank, loungeset, tuinstoel of ligbed om tot een ontspannen plek met onze fleurige sierkussens of nonchalante plofkussens. Bepaal de sfeer, kies je kleur en combineer eindeloos met tal van prachtige stoffen uit ons veelzijdige assortiment.

 

Waarom KUSzzz?

Waterafstotend

Kleurecht

Persoonlijk advies op locatie

Garantie op naden en ritsen

Onderhoudsvriendelijk

 

Foto’s van sierkussens

Bekijk hier de fotogalerij met voorbeelden van sierkussens. Naast sierkussens maken we ook tuinkussens op maat. Al onze tuinkussens zijn waterafstotend. Dat maakt ze bijzonder geschikt voor buiten in de tuin, op het balkon of op een terras.

Meer informatie ontvangen?

Weerbestendige sierkussens

Weerbestendige stoffen sierkussens

 

KUSzzz biedt een breed scala aan kwalitatieve outdoor stoffen om je sierkussens mee te bekleden. Onze sierkussens zijn weerbestendig, kleurecht en hebben een uitstekende veerkracht. De stoffen hebben een speciale behandeling ondergaan waardoor ze nauwelijks vuil absorberen.

 

Onze sierkussens worden gevuld met polyester wattine. Deze vulling bestaat voor 100% uit gesiliconiseerde polyester vezels. Polyester wattine biedt een hoog comfort, heeft een lange levensduur en is veerkrachtig. Sierkussens met deze vulling zullen niet snel van vorm veranderen. De vulling drukt niet door in de stof, hetgeen bij polyethervlokvulling wel het geval is. Het eindresultaat is een mooi en zacht sierkussen.

Garantie op kleurechtheid

 

De meeste buitenstoffen die voor een langere periode aan zonlicht blootgesteld worden verliezen snel hun kleur. Onze stoffen zijn gemaakt van een uitstekende kwaliteit 100% in de vezel geverfd basismateriaal. Door het basismateriaal kunnen de sierkussens langdurig aan zonlicht en weersinvloeden blootgesteld worden zonder dat er verkleuring optreed.

 

De stoffen zijn getest door het internationaal erkende onderzoekscentrum Hohenstein in Duitsland en hebben het UV standard 801 certificaat “protect 80” verkregen. Dit betekent dat de stoffen meer dan 97% van de UV stralen blokkeren.

Sierkussens voor buiten
Sierkussens buiten

Milieuvriendelijk

 

KUSzzz werkt alleen met de beste kwaliteit 100% in de massa geverfde Olefin garens. Deze manier van verven is een milieuvriendelijk productieproces omdat de kleur al toegevoegd is voordat het garen gemaakt wordt. Doordat er geen verfbad proces nodig is komt er geen afvalwater vrij wat de lucht en het water verontreinigd. Deze productiemethode is zéér vriendelijk voor het milieu.

 

Onze stoffen zijn Oeko-Tex klasse 1 gecertificeerd en bevatten geen stoffen die schadelijk zijn voor mens en milieu. Leko-Tex is s’ werelds meest toonaangevend eco label voor textiel. De stoffen zijn veilig. Zelfs voor baby’s.