Sierkussens, Plofkussens en Lendekussens op maat gemaakt | KUSzzz

Sierkussens op maat

Upgrade je loungemeubelen met weerbestendige sierkussens die niet verkleuren

Onze sierkussens worden met de hand gemaakt in Nederland en voldoen aan hoge kwaliteitseisen. De stoffen die we gebruiken zijn geschikt voor buiten en verkleuren niet in de zon. Daar geven wij, afhankelijk van de soort stof, twee tot vijf jaar garantie op. Al onze sierkussens beschikken over een stevige binnenhoes gevuld met wattine.

De voordelen van wattine

Alle binnenhoezen van onze sierkussens, plofkussens en lendekussens worden afgevuld met wattine. Doordat wattine een hoge veerkracht kent en niet snel van vorm verandert heeft het een lange levensduur. Kortom; comfortabel, duurzaam en ook nog eens goed voor het milieu.

De unieke kenmerken van onze sierkussens

Prachtige producten met unieke eigenschappen

kleurenwaaier

Kleurecht

zeepbellen

Onderhoudsvriendelijk

wisselvallig weer

Weerbestendig

hartje

Handgemaakt

comfortabele stoel

Comfortabel

garantie

5 jaar garantie

schaar

Perfect afgewerkt

nederland

oer-Hollands

Drie soorten kussens voor ondersteuning in je rug

Naast sierkussens maken we ook lendekussens en plofkussens op maat. Er zijn diverse manieren om rugkussens voor je stoel of bank te maken. Sierkussens van 48×48 cm worden vaak gebruikt als decoratie op een loungebank, maar kunnen ook dienen als ondersteuning voor je rug. Een plofkussen is een wat groter kussen waar je lekker in kunt hangen. Plofkussens zijn comfortabel en zorgen voor betere ondersteuning. Ze worden het vaakst gebruikt bij de grotere lounge- en tuinsets. Met een lendekussen ondersteun je je onderrug. Lendekussens zijn een stuk kleiner en vaak ook langer. Dat zorgt ervoor dat je ze makkelijker in je onderrug kunt plaatsen.

PLOFKUSSENS

groene tuinkussens op maat

LENDEKUSSENS

tuinkussens op maat gemaakt

SIERKUSSENS

gele tuinkussens op maat

Bestel je sierkussens nu ook in onze webshop

In onze webshop vindt je tal van weerbestendige sierkussens gemaakt uit luxe reststoffen van verschillende outdoor projecten. Allemaal ontworpen door onze hoofd-designer Judith Driessen. Bepaal de maat en kies een kleur die bij jou past.

Alléén nieuwe kussenhoezen nodig?

Is het schuim van je huidige kussens nog goed? Vervang dan bijvoorbeeld alleen de kussenhoes. Daarmee kun je er weer een paar seizoen mee vooruit. Wij maken je versleten sierkussens weer als nieuw met prachtige weerbestendige buitenstoffen. Zoek een kleur uit, geef de maten door en wij zorgen voor de rest.

waterafstotende buitenstoffen voor sierkussens

Meer informatie over onze sierkussens?

Kies jouw manier van contact

Stel je vraag

Wij zullen je vraag binnen 24 uur proberen te beantwoorden.

Bel mij terug

Laat je telefoonnummer achter dan bellen wij je zsm terug.

Afspraak maken

Vul je gegevens in en geef de datum van je voorkeur door.