Drie typen stof voor buitenkussens

Stof

Waterafstotend

Kunststof -leer

Waterdicht

Gaasdoek

Waterdoorlatend

Speciaal ontwikkeld voor buiten.
Bijzonder makkelijk te onderhouden.

Of je je kussens nu in de wintermaanden naar binnen haalt of ze liever het hele jaar door buiten laat liggen? Wij hebben voor elk maatkussen de juiste stof. Niet alleen waterafstotende stoffen, maar ook waterdichte kunstleren en oersterke gaasdoeken waar het water doorheen vloeit. Kortom, een breed assortiment voor iedereen die op zoek is naar de juiste buitenstof.

De unieke kenmerken van onze stoffen

Hebben wij u ooit laten zitten?

Kleurecht

Onderhoudsvriendelijk

Weerbestendig

Zéér sterk

Ventilerend

Duurzaam

Slijtvast

UV-bestendig

Perfectie

Onze stoffen zijn voorzien van een waterafstotende coating

De meeste van onze buitenstoffen zijn voorzien van een specifieke nabehandeling die de stof beschermt tegen (vet)vlekken, vloeistoffen en opspattend zout water of chloorwater. De luchtdoorlatende stof krijgt via een chronische behandeling tijdens het productieproces een weerbestendige coating. Deze coating zorgt ervoor dat de beschermende werking gedurende vele jaren behouden blijft.

Contact

Stofstalen bestellen?

We brengen ze graag bij je langs

Wij komen in héél Nederland en België vrijblijvend op locatie met stofstalen. Zonder verplichtingen. Maak snel een afspraak.

Meer informatie over stoffen?

Vul het formulier in of neem direct contact met ons op. Wij zijn op werkdagen telefonisch bereikbaar van 09:00 – 17:30 uur.

nl_NLNederlands