Stoffen

 

KUSzzz biedt een ruim assortiment waterafstotende stoffen, trendy waterdichte kunststoffen en stoere kunstleren aan. Alle stoffen zijn weerbestendig en uitermate geschikt voor het bekleden van tuinkussensloungekussens, sierkussensterraskussens en ligbedkussens. Er is keuze uit duizenden verschillende kleuren en motieven.

 

Onze stoffen worden gemaakt door de beste fabrikanten van buitenstoffen wereldwijd en zijn getest volgens een degelijke testmethode voor buitengebruik; BS EN ISO-B04:1999. Aangezien outdoor stoffen het hele jaar door blootgesteld worden aan zware weersomstandigheden is dit de enige norm die aantoont dat de stof jarenlang mooi en fris blijft.

 

Heb je een vraag over onze stoffen? Stel die dan hiernaast, of neem direct contact met ons op. Je kunt ook één van onze zeventien verkooppunten bezoeken. Hier liggen klappers met stofstalen en kun je terecht voor persoonlijk advies op maat.

Meer informatie ontvangen?

stoffen

Stoffen

 

Al onze stoffen zijn speciaal ontwikkeld voor buiten. Ideaal voor je terraskussens, loungekussens, sierkussens of bootkussens. De stoffen zijn voorzien van een specifieke waterafstotende nabehandeling die de stof beschermt tegen vuil, vetvlekken, vloeistoffen en opspattend zout water of chloorwater. Dit zorgt ervoor dat de stof schoon en fris uit blijft zien.

 

Bekijk hier per stof de kenmerken en eigenschappen. Op de kleurenkaarten kun je zien in welke kleuren de stoffen beschikbaar zijn.

Kunststoffen

 

Kunststoffen zijn UV-bestendig en 100% waterdicht. Het is verkrijgbaar in veel verschillende kleuren en structuren. De stof is zacht en soepel en voldoet aan zéér hoge eisen. Kunststoffen zijn bijzonder geschikt voor de volgende toepassingen; Sauna, Wellness, Gezondheidszorg, Scheepvaart en Hospitality. Het materiaal is enorm sterk, gemakkelijk schoon te maken en heeft een zéér hoge slijtvastheid.

 

Bekijk hier per kunststof de kenmerken en eigenschappen. Op de kleurenkaarten kun je zien in welke kleuren de kunststoffen beschikbaar zijn.

waterdichte stof
kunststof diamonds

Kunstleren

 

Kunstleer is zacht en soepel en heeft een metallic glans met de uitstraling van stof. Het lijkt op kunststof, maar is qua structuur anders. KUSzzz biedt een ruime keuze aan waterdichte kunstleren. Het is tevens mogelijk om er een patroon op te laten drukken genaamd welded vinyl. Onze collectie biedt vele kunstleren die speciaal geschikt zijn voor het stofferen van kussens, stoelen, banken, boten, caravans, wanden, plafonds en projectmeubilair.

 

Bekijk hier per kunstleer de kenmerken en eigenschappen. Op de kleurenkaarten kun je zien in welke kleuren de kunstleren beschikbaar zijn.