Professioneel Stofferen en Herstofferen van Stoelen en Banken | KUSzzz

Stofferen

Stofferen en herstofferen van stoelen, banken, krukken en hockers

KUSzzz is dé specialist op het gebied van stoffeerwerk. Wij stofferen en herstofferen stoelen, banken, krukken en hockers voor horeca en particulieren zonder concessies. Het resultaat is een meubel dat eruit alsof hij rechtstreeks uit de fabriek komt gerold. Wil jij dit ook? Maak hier een afspraak

Van oud en versleten naar splinternieuw

Naast een nieuwe buitenkant kan er uiteraard ook aan de binnenzijde een en ander worden hersteld. Denk hierbij aan een volledig nieuw binnenwerk, maar ook kleine aanpassingen zoals het opnieuw verstevigen met lijm.

Voor

Na

Geef je meubelen een tweede leven

Bij KUSzzz verdient elk meubelstuk een tweede kans.  Of het nu gaat om het meubilair terugbrengen in zijn originele staat of je er een compleet nieuwe look aan wilt geven. Alles is mogelijk. Maak vrijblijvend een afspraak.

Voorbeelden van stofferingen

Wanneer u geïnteresseerd bent in het stofferen of herstofferen van uw meubelen kunt u contact met ons opnemen. Wij komen geheel vrijblijvend thuis bij u langs om de mogelijkheden te bespreken. Daarbij tonen we uitgebreide onze stofstalen. Gemiddeld genomen hebben wij twee tot drie weken nodig om uw meubelen te stofferen. Wanneer uw meubelen klaar zijn, nemen wij telefonisch contact met u op om een afspraak voor bezorging in te plannen.

Meer informatie over stofferen?

Kies jouw manier van contact

Stel je vraag

Wij zullen je vraag binnen 24 uur proberen te beantwoorden.

Bel mij terug

Laat je telefoonnummer achter dan bellen wij je zsm terug.

Afspraak maken

Vul je gegevens in en geef de datum van je voorkeur door.

Chat met ons