Professionele Horeca Terraskussens op maat | KUSzzz

Terraskussens op maat

KUSzzz is dé specialist in horeca terraskussens op maat. Met weerbestendige kussens op je terrasstoelen zorg je ervoor dat gasten sneller plaatsnemen en langer blijven zitten. Dit betekent meer omzet en terugkerende klanten. Onze terraskussens zijn waterafstotend, makkelijk te onderhouden en verkleuren niet in de zon. Dat maakt ze uitermate geschikt voor intensief gebruik op horeca terrassen. Bezoek ook eens de fotogalerij

Wil je eerst ervaren hoe comfortabel onze kussens zitten? Bekijk hier het overzicht van horeca referenties en bezoek een van onze klanten in Nederland of België.

blauwe terraskussens op maat met borduring
Tweezijdig-te-gebruiken_wit

Tweezijdig te gebruiken

Waterafstotend_wit

Waterafstotend

Garantie-op-kleurechtheid_wit

Kleurecht

Garantie_wit

5 jaar garantie

Afspraak-op-locatie_wit

Afspraak op locatie

Transportkar_wit

Transportkar

Deskundig-advies_wit

Deskundig advies

Hogere-terrasbezetting_wit

Hogere terrasbezetting

Reinigings-service_wit

Reinigings service 

Opslagmogelijkheden_wit

Opslagmogelijkheden 

Horecakussens zorgen voor de ultieme terrasbeleving

Het terras van je café, restaurant of hotel voorzien van aantrekkelijke horecakussens zorgt ervoor dat gasten comfortabel zitten en langer genieten van een hapje of een drankje. Weerbestendige kussens op loungebanken en terrasstoelen dragen bij aan de totale uitstraling en zorgen voor een gezellige sfeer op je terras. In de fotogalerij vind je honderden voorbeelden van horeca kussens op maat gemaakt.

Wij komen in héél Nederland en België vrijblijvend naar je toe om je terrasmeubels persoonlijk op te meten. Tevens kun je dan stofstalen bekijken, diverse voorbeelden van horecakussens zien en erop zitten. Maak hier een afspraak

steigerhouten loungebanken zonder kussens
terras met steigerhouten loungebanken en loungekussens

Loungekussens voor strandpaviljoens

De afbraak van je strandpaviljoen is vaak het begin van een welverdiende vakantie. Na een goed seizoen is het misschien nodig om nieuwe weerbestendige kussens aan te schaffen. Maar als het schuim geen kuilvorming vertoond en de kussenhoezen geen brandgaten hebben, kun je ze ook laten reinigen en nog een seizoen gebruiken. Wij halen je kussens op en zorgen dat ze professioneel worden gereinigd. Tevens herstellen we kleine beschadigingen en controleren we de naden en ritsen. Vervolgens komen we ze weer terugbrengen. Ook kun je ervoor kiezen om ze bij ons op te slaan tot het moment dat je ze weer nodig hebt. Zo heb je er geen omkijken naar en zijn al je kussens weer pico bello in orde nog ruim voordat het nieuwe seizoen begint.

Onze loungekussens zijn bijzonder geschikt voor zoet- en zoutwaterpaviljoens. We werken met stoffen waar het water doorheen loopt als ze nat worden.

Waterdoorlatende stoffen

Behoeven nauwelijks onderhoud

Mogen altijd buiten blijven liggen

Zoet- en zoutwater bestendig

Verkleuren niet in de zon

horecakussens voor strandpaviljoens

“Waarom waterdichte terraskussens niet bestaan”

Laat je niet verleiden tot het kopen van waterdichte horecakussens. Het is onmogelijk om een kussen 100% waterdicht te maken. De lucht kan er dan niet meer uit. Naden en ritsen zijn kwetsbaar voor water en vocht. Als je een kussen niet voorziet van een naad en een rits kan het niet ademen. Het gevolg is dat je op een ballon zit.

Waterdichte kussens bestaan niet, maar waterdichte materialen zeker wel. Zo zijn onze kunststoffen 100% waterdicht. Kunststoffen voorzien wij aan de onderkant van ventilerende stof zodat het kussen kan blijven ademen. Ventilerende stof zorgt ervoor dat je niet op een ballon zit en is tevens een antislip laag. Kunststoffen worden vaak gebruikt bij strandpaviljoens of vochtige omgevingen zoals zwembaden, sauna’s of een wellness centrum.

water effect

Je bedrijfslogo borduren op horecakussens

Personaliseer je weerbestendige kussens door er een logo, tekst of afbeelding op te borduren. Naast borduren kunnen wij ook laseren op terraskussens. Laseren is nauwkeurig, efficiënt en duurzaam. De kleur van de de tekst of het logo hangt af van de stofkeuze. Op onze pagina borduren en laseren vind je meer informatie over de maximale afmetingen, kosten en levertijd van borduren en laseren op horecakussens.

Borduren of laseren op horecakussens zorgt voor een chique uitstraling en draagt bij aan de herkenbaarheid van je terras. Het is een duurzame manier om je café, restaurant, hotel of strandpaviljoen extra in de schijnwerpers te zetten. Bekijk voorbeelden van borduringen in onze fotogalerij

sierkussen met borduring

Wat is er zo uniek aan onze dienstverlening?

Maatkussens kopen kan soms lastig zijn. Je weet niet precies waar je rekening mee moet houden, hebt er geen tijd voor of geen zin in. Ook bij het opmeten van stoelen en banken worden er regelmatig fouten gemaakt. Om dit te vermijden komen wij in héél Nederland en België vrijblijvend naar je toe om je terrasmeubels persoonlijk op te meten. Zo weet je 100% zeker dat de weerbestendige kussens die je koopt precies passen als wij ze komen brengen.

Zelf opmeten is niet meer nodig
Wij komen in héél Nederland en België vrijblijvend naar je toe om je terrasmeubilair persoonlijk op te meten.

Persoonlijk afgeleverd
Als de kussens klaar zijn bellen we je op om een afspraak in te plannen. Horecakussens worden altijd persoonlijk afgeleverd.

Fotoreportage van je terras
Nadat we de kussens bij je hebben afgeleverd maken we een professionele fotoreportage van je terras. Deze foto’s kun je gebruiken voor je website en online promotie op social media.

Twee jaar extra garantie op naden en ritsen
Wij geven naast de 5 jaar fabrieksgarantie op stoffen, twee jaar garantie op naden en ritsen.

oranje terraskussens op maat