Terraskussens op maat

Voor horeca, wellness en recreatie

 

KUSzzz is dé specialist in terraskussens op maat. Met kussens op je terras zorg je ervoor dat gasten eerder plaatsnemen en langer blijven zitten. Dit betekent meer omzet en terugkerende klanten. Onze terrasstoelkussens zijn weerbestendig, comfortabel en makkelijk te onderhouden. Dat maakt ze uitermate geschikt voor intensief gebruik op horeca terrassen.

 

Waarom KUSzzz?

Waterafstotend

Tweezijdig te gebruiken

Persoonlijk advies op locatie

Garantie op kleurechtheid

Onderhoudsvriendelijk

 

Onze werkwijze

Zelf opmeten is niet meer nodig. Maak direct een afspraak en wij komen in héél Nederland, België en Duitsland vrijblijvend naar je toe om je terrasstoelen persoonlijk op te meten. Zo weet je 100% zeker dat de kussens die je koopt straks ook precies passen. Tevens kun je dan stofstalen bekijken, diverse voorbeelden van terraskussens zien en erop zitten.

 

Foto’s van terraskussens

Bekijk hier de fotogalerij met voorbeelden van terraskussens. Wil je zelf ervaren hoe comfortabel onze kussens zitten? Ga naar de referentie pagina en bezoek onze klanten in Nederland of België. Naast kussens voor het terras maken we ook loungekussens op maat voor je café, restaurant, hotel of strandpaviljoen.

Meer informatie ontvangen?

weerbestendige horeca kussens

Waterafstotende terraskussens

 

Al onze terraskussens zijn waterafstotend. We werken uitsluitend met stoffen die geschikt zijn voor buiten. Door de speciale coating trekt het water niet in het kussen. Je hoeft de terrasstoel kussens dus niet meer direct naar binnen te halen bij een regenbui.

 

Onze stoffen beschikken over uitstekende UV blokkerende middelen tegen de effecten van UV straling. Hierdoor kunnen ze langdurig aan zonlicht en weersinvloeden blootgesteld worden. Overeenkomstig de British Standard norm (BS EN ISO 105-B04) voor de kleurechtheid tot licht, zijn onze stoffen getest met het hoogst mogelijke resultaat 7-8.

Tweezijdig te gebruiken terraskussens

 

Het unieke van onze horeca kussens is dat deze van twee kanten gebruikt kunnen worden. Dat biedt variatie en praktische voordelen. Transformeer in één handomdraai de uitstraling van je terras of verander per seizoen van kleur kussens. Onze klanten ervaren het gebruik van tweezijdige terraskussens als functioneel, innovatief en nuttig.

 

Kies uit klittenband, elastiek, lint of een kap om de kussens aan je terrasstoelen te bevestigen. Dit zorgt ervoor dat de terraskussens niet verschuiven of wegwaaien bij harde wind.

horeca terraskussens
borduring terraskussen

Logo borduren

 

Het is tevens mogelijk om je terraskussens te personaliseren met een geborduurd logo. Borduren heeft een chique uitstraling en draagt bij aan de herkenbaarheid van je terras. Daarbij versterkt het de identiteit van je horeca onderneming. Het borduren van terraskussens is een duurzame manier om je café, restaurant, hotel of strandpaviljoen extra in de schijnwerpers te zetten.

 

Meer informatie:

Zie ook onze speciale pagina borduren. Hier vindt je informatie over de maximale afmetingen en levertijd van borduringen op terraskussens.