Horeca terraskussens op maat

 

KUSzzz is dé specialist in waterafstotende horeca kussens op maat. Met buitenkussens op je terras zorg je ervoor dat gasten sneller plaatsnemen en langer blijven zitten. Dit betekent meer omzet en terugkerende klanten. Onze terrasstoelkussens zijn weerbestendig, comfortabel en makkelijk te onderhouden. Dat maakt ze uitermate geschikt voor intensief gebruik op horeca terrassen. Bekijk hier de fotogalerij met diverse voorbeelden van terraskussens die we hebben gemaakt.

 

Naast terraskussens leveren wij ook kussens voor loungebanken. Heb je een of meerdere loungebanken in je café, restaurant, of strandpaviljoen neem dan ook eens een kijkje op onze pagina loungekussens op maat.

 

Zelf opmeten is niet meer nodig. Wij komen in héél Nederland en België vrijblijvend naar je toe om je terrasstoelen persoonlijk op te meten. Zo weet je 100% zeker dat de kussens die je koopt straks ook precies passen. Tevens kun je dan diverse voorbeelden van terraskussens zien en erop zitten. Maak direct een afspraak of bel ons op +31 (0)85 30 37 665.

Waarom KUSzzz terraskussens?

Waterafstotend

Tweezijdig te gebruiken

Keuze uit meer dan 3000 stoffen

Garantie op kleurechtheid

Onderhoudsvriendelijk

Lees ook welke collega ondernemers hebben gekozen voor KUSzzz terraskussens  op onze referentie pagina.

Meer informatie ontvangen?

weerbestendige horeca kussens

Weerbestendige horeca kussens

 

Al onze terraskussens zijn waterafstotend. We werken uitsluitend met stoffen die geschikt zijn voor buiten. Door de speciale coating trekt het water niet in het kussen. Je hoeft de terrasstoel kussens dus niet meer direct naar binnen te halen bij een regenbui.

 

Onze stoffen beschikken over uitstekende UV blokkerende middelen tegen de effecten van UV straling. Hierdoor kunnen ze langdurig aan zonlicht en weersinvloeden blootgesteld worden. Overeenkomstig de British Standard norm (BS EN ISO 105-B04) voor de kleurechtheid tot licht, zijn onze stoffen getest met het hoogst mogelijke resultaat 7-8.

Tweezijdig te gebruiken

 

Het unieke van onze horeca kussens is dat deze van twee kanten gebruikt kunnen worden. Dat biedt variatie en praktische voordelen. Transformeer in één handomdraai de uitstraling van je terras of verander per seizoen van kleur kussens. Onze klanten ervaren het gebruik van tweezijdige terraskussens als functioneel, innovatief en nuttig.

 

Kies uit klittenband, elastiek, lint of een kap om de kussens aan je terrasstoelen te bevestigen. Dit zorgt ervoor dat de terraskussens niet verschuiven of wegwaaien bij harde wind. Er zijn tal van redenen te bedenken om je terras te voorzien van tweezijdige terrasstoel kussens.

tweezijdige terraskussens
Kussen met logo

Logo borduren

 

Het is tevens mogelijk om je terraskussens te personaliseren met een geborduurd logo. Borduren heeft een chique uitstraling en draagt bij aan de herkenbaarheid van je terras. Daarbij versterkt het de identiteit van je horeca onderneming. Het borduren van terraskussens is een duurzame manier om je café, restaurant, hotel of strandpaviljoen extra in de schijnwerpers te zetten.

 

Meer informatie:

Zie ook onze speciale pagina borduren. Hier vindt je informatie over de maximale afmetingen en levertijd van borduringen op terraskussens.

Kennismaken

Wil je meer weten over onze aanpak en wat wij allemaal doen op het gebied van terraskussens op maat?

Vul het formulier in en wij nemen snel contact op!

Naam *
Bedrijfsnaam (optioneel)
Telefoon *