Tuinkussens met weerbestendige stoffen die niet verkleuren | KUSzzz

Tuinkussens op maat

Creëer de tuin van je dromen met prachtige tuinkussens op maat

KUSzzz is een oer-Hollands familiebedrijf gespecialiseerd in tuinkussens op maat. Onze kussens worden volledig geproduceerd in Nederland en voldoen aan hoge kwaliteitseisen. Zo kent het koudschuim waarmee we werken géén kuilvorming en maken we gebruik van weerbestendige buitenstoffen die niet verkleuren in de zon. Daar geven we, afhankelijk van de stof, twee tot vijf jaar garantie op. Kortom, met onze comfortabele tuinkussens creëer je de perfecte ambiance in je tuin.

Je familie en vrienden willen nooit meer weg..

Zó comfortabel zitten onze tuinkussens. Nou is dát misschien ook weer niet de bedoeling. Desondanks zorgen onze kussens voor een hoop gezelligheid. Met de hand gemaakt, doch perfect afgewerkt. Een lust voor het oog. Ok, we overdrijven misschien een beetje. Maar onze tuinkussens worden niet geproduceerd in lagelonenlanden. Je haalt er iets bijzonders mee in huis.

De unieke kenmerken van onze tuinkussens

Hebben wij u ooit laten zitten?

kleurenwaaier

Kleurecht

zeepbellen

Onderhoudsvriendelijk

wisselvallig weer

Weerbestendig

hartje

Handgemaakt

comfortabele stoel

Comfortabel

garantie

5 jaar garantie

schaar

Perfect afgewerkt

nederland

oer-Hollands

Alléén nieuwe kussenhoezen nodig?

Is het schuim van je huidige kussens nog goed? Vervang dan bijvoorbeeld alleen de kussenhoes. Daarmee kun je er weer een paar seizoen mee vooruit. Wij maken je versleten tuinkussens weer als nieuw met prachtige weerbestendige buitenstoffen. Zoek een kleur uit, geef de maten door en wij zorgen voor de rest.

waterafstotende buitenstoffen voor tuinkussens

Zelf je meubelen opmeten is niet meer nodig

Zelf de maten van je stoelen, banken of tuinset opmeten is niet meer nodig. Wij komen in héél Nederland en België vrijblijvend naar je toe om je tuinmeubelen persoonlijk op te meten. Zo weet je 100% zeker dat de kussens die je koopt straks ook precies passen.

Bescherm je tuinkussens tegen water met een weerbestendige beschermhoes op maat

Wil je je tuinkussens beschermen tegen vocht, water en vuiligheid? Kies dan voor een waterafstotende beschermhoes op maat. Onze beschermhoezen worden geleverd met een elastiek koord in de zoom, ventilatiegaten en een opbergtas. Daardoor is de hoes handig in gebruik en gemakkelijk op te bergen.

beschermhoes voor tuinkussens

Meer informatie over onze tuinkussens?

Kies jouw manier van contact

Stel je vraag

Wij zullen je vraag binnen 24 uur proberen te beantwoorden.

Bel mij terug

Laat je telefoonnummer achter dan bellen wij je zsm terug.

Afspraak maken

Vul je gegevens in en geef de datum van je voorkeur door.