KUSzzz | Verwarmde kussens voor horeca terrassen

Verwarmde kussens voor horeca terrassen

Verwarmde kussens zijn 100x zuiniger dan terrasheaters

Een volgeladen warmtekussen verbruikt maar 40 Watt. De warmte is per kussen instelbaar. Met de bedieningsknop zet je gemakkelijk de warmte hoger, lager of uit. Het verwarmde kussen gaat alléén aan wanneer je erop gaat zitten. Nadat je je zitplaats verlaat schakelt het kussen na twee minuten automatisch uit. Bereken ook jouw besparing op energiekosten

energieverbruik verwamde terraskussens

Verwarm je gasten ipv de buitenlucht

Met verwarmde kussens houd je de gasten warm en je terrasstoelen het hele jaar door bezet. Daarmee verleng je het terrasseizoen en bespaar je ook nog eens een hoop geld. Door de extra bezetting en het lage energieverbruik heb je een warmtekussen vaak al binnen enkele maanden terugverdiend.

verwarmde loungebank

De verwarmde kussens gaan automatisch aan wanneer je erop gaat zitten

Koele lentezon of lange nazomer, met verwarmde kussens zit je langer warm buiten op het terras voor een hapje en een drankje. Gasten worden direct verwarmd, waardoor er geen warmte verloren gaat aan de buitenlucht. Onze verwarmde horeca kussens zijn energiezuinig, comfortabel en innovatief.

Meer omzet, lagere kosten
Verwarmde kussens zijn zó efficiënt dat de energiekosten verwaarloosbaar zijn. Zo bespaar je een hoop geld. Tegelijkertijd verwen je je gasten en draai je ook nog eens meer omzet doordat ze langer op je terras blijven zitten. Dat is win-win-win.

Winterterras
Verwarmde kussens zijn perfect voor op een winterterras. De draadloze connectors zorgen ervoor dat de warmtekussens snel worden opgeladen. Hierdoor zijn je verwarmde kussens in een mum van tijd weer klaar om je volgende gast een warm welkom te geven.

Wat zijn de voordelen?

Hogere terrasbezetting

Snel  terugverdiend

Draadloos

Milieuvriendelijk

Voor elke stoel of bank

Wat is er zo uniek aan onze dienstverlening?

Warmtekussens kopen kan soms lastig zijn. Je weet niet altijd precies waar je rekening mee moet houden. KUSzzz komt door héél Nederland en België vrijblijvend naar je toe om je te adviseren over warmtekussens op je horecaterras. We lichten de voordelen toe en je hebt de mogelijkheid om persoonlijk vragen te stellen aan onze deskundige medewerkers.

Advies op locatie
Wij komen in héél Nederland en België vrijblijvend naar je toe om te adviseren over warmtekussens, stoffen en materialen.

Persoonlijk afgeleverd
Als je een warmtekussens bestelt, bellen we je op om een afspraak in te plannen. Verwarmde kussens worden altijd persoonlijk afgeleverd.

Twee jaar garantie
Wij geven twee jaar fabrieksgarantie op de werking van de warmte-elemtenen en vijf jaar garantie op naden en ritsen.

warmtekussens

Meer informatie over onze warmtekussens?

Kies jouw manier van contact

Stel je vraag

Wij zullen je vraag binnen 24 uur proberen te beantwoorden.

Bel mij terug

Laat je telefoonnummer achter dan bellen wij u terug.

Afspraak maken

Vul je gegevens in en geef de datum van je voorkeur door.