Zitzakken op maat

 

KUSzzz maakt comfortabele zitzakken op maat voor binnen en buiten. Wij leveren zitzakken in elk gewenst formaat. Geen standaard zitzak, maar een zitzak die voldoet aan jouw persoonlijke wensen. Al onze zitzakken worden gemaakt van waterafstotende stof met een dubbele rits. Laat je zitzak bij ons op maat maken en kies uit tal van kleurrijke stoffen uit ons veelzijdige assortiment.

 

KUSzzz is dé specialist in kussens op maat. Naast zitzakken kun je bij ons ook terecht voor loungekussens op maat, tuinkussens op maat en terraskussens op maat. Heb je een vraag? Stel die dan in het veld hiernaast, of neem contact met ons op. Je kunt ook direct een afspraak maken. Dan komen we vrijblijvend naar je toe met stofstalen en kleurenkaarten.

 

Waarom KUSzzz?

Waterafstotend

Onderhoudsvriendelijk

Persoonlijk advies op locatie

Garantie op kleurechtheid

Snelle levering

Meer informatie ontvangen?

eps parels voor zitzakken

EPS parels

 

Onze zitzakken worden standaard gevuld met EPS parels. EPS staat voor Expanded Polystyreen en is een hoogwaardig materiaal dat bestaat uit talloze kleine korreltjes (parels). EPS parels vormen zich perfect naar het lichaam. Dat maakt ze uitermate geschikt voor het vullen van zitzakken.

 

EPS parels zijn zéér milieuvriendelijk. Ze bestaan voor 98% uit lucht en voor 2% uit grondstof (polystyreen). De parels zijn niet giftig en niet schadelijk bij eventuele inname (kinderen).

Weerbestendig

 

Al onze zitzakken zijn waterafstotend. We werken uitsluitend met stoffen die geschikt zijn voor buiten. Door de speciale coating van deze stoffen trekt het water niet in de zitzak.

 

Onze stoffen beschikken over uitstekende UV blokkerende middelen tegen de effecten van UV straling. Hierdoor kunnen ze langdurig aan zonlicht en weersinvloeden blootgesteld worden. Overeenkomstig de British Standard norm (BS EN ISO 105-B04) voor de kleurechtheid tot licht, zijn onze stoffen getest met het hoogst mogelijke resultaat 7-8.

waterafstotende stof
onderhoudsvriendelijke zitzakken op maat

Onderhoudsvriendelijk

 

Zitzakken van KUSzzz zijn zéér onderhoudsvriendelijk. Onze zitzakken absorberen vrijwel geen vuil of vlekken door de speciale behandeling. De ritsen zijn dubbel uitgevoerd en kindvriendelijk.

 

Onze stoffen hebben een speciale behandeling ondergaan waardoor ze nauwelijks vuil en vlekken absorberen. Mocht er toch onverhoopt een vlek ontstaan dan zijn hiervoor speciale onderhoudsmiddelen beschikbaar. Twijfelt u of een schoonmaakmiddel wel of niet gebruikt mag worden of heeft u een vraag over hoe de kussens het beste kunt schoonmaken? Neem dan contact met ons op.