Zitzakken op maat

Voor zakelijk en particulier

 

KUSzzz is specialist in zitzakken voor buiten. Wij maken comfortabele zitzakken in elke gewenste maat. Geen standaard product, maar een zitzak die voldoet aan jouw persoonlijke wensen. Al onze zitzakken worden gemaakt van waterafstotende stof met een dubbele rits en voorzien van EPS parels. Naast zitzakken kun je bij KUSzzz ook terecht voor sierkussens en ligbedkussens

 

Waarom KUSzzz?

Waterafstotend

Onderhoudsvriendelijk

Persoonlijk advies op locatie

Garantie op kleurechtheid

Snelle levering

 

Onze werkwijze

Wil je persoonlijk advies op locatie? Maak direct een afspraak en wij komen in héél Nederland en België vrijblijvend naar je toe. Tevens kun je dan stofstalen bekijken en voorbeelden van zitzakken zien en erop zitten.

 

Foto’s van zitzakken

Wil je inspiratie opdoen? Neem dan eens een kijkje in onze fotogalerij. Daar vind je voorbeelden die wij hebben gemaakt. Naast zitzakken maken we ook loungekussens en ligbedkussens op maat.

Meer informatie ontvangen?

eps parels voor zitzakken

EPS parels

 

Onze zitzakken worden standaard gevuld met EPS parels. EPS staat voor Expanded Polystyreen en is een hoogwaardig materiaal dat bestaat uit talloze kleine korreltjes (parels). EPS parels vormen zich perfect naar het lichaam. Dat maakt ze uitermate geschikt voor het vullen van zitzakken.

 

EPS parels zijn zéér milieuvriendelijk. Ze bestaan voor 98% uit lucht en voor 2% uit grondstof (polystyreen). De parels zijn niet giftig en niet schadelijk bij eventuele inname (kinderen).

Weerbestendig

 

Al onze zitzakken zijn waterafstotend. We werken uitsluitend met stoffen die geschikt zijn voor buiten. Door de speciale coating van deze stoffen trekt het water niet in de zitzak.

 

Onze stoffen beschikken over uitstekende UV blokkerende middelen tegen de effecten van UV straling. Hierdoor kunnen ze langdurig aan zonlicht en weersinvloeden blootgesteld worden. Overeenkomstig de British Standard norm (BS EN ISO 105-B04) voor de kleurechtheid tot licht, zijn onze stoffen getest met het hoogst mogelijke resultaat 7-8.

waterafstotende stof
onderhoudsvriendelijke zitzakken op maat

Onderhoudsvriendelijk

 

Zitzakken van KUSzzz zijn zéér onderhoudsvriendelijk. Onze zitzakken absorberen vrijwel geen vuil of vlekken door de speciale behandeling. De ritsen zijn dubbel uitgevoerd en kindvriendelijk.

 

Onze stoffen hebben een speciale behandeling ondergaan waardoor ze nauwelijks vuil en vlekken absorberen. Mocht er toch onverhoopt een vlek ontstaan dan zijn hiervoor speciale onderhoudsmiddelen beschikbaar. Twijfelt u of een schoonmaakmiddel wel of niet gebruikt mag worden of heeft u een vraag over hoe de kussens het beste kunt schoonmaken? Neem dan contact met ons op.