Zitzakken op maat

Big, Bigger, Biggest

Grote weerbestendige zitzakken voor buiten

Onze luxe zitzakken zijn bijzonder makkelijk te onderhouden, perfect afgewerkt en voldoen aan hoge kwaliteitseisen. Je kunt er prima comfortabel in zitten of heerlijk relaxed op liggen. Kies voor een waterdoorlatend gaasdoek als buitenhoes en laat je zitzak het hele jaar door buiten laten liggen. Gaasdoeken kunnen grote hoeveelheden water verwerken en zijn zéér onderhoudsvriendelijk. De binnenhoes wordt gevuld met duurzame EPS-parels die zich perfect naar het lichaam vormen. Met een zitzak van KUSzzz maak je een hoop vrienden. Nodig ze uit en geniet maximaal van een hapje of een drankje op de meest luxueuze zitzakken van Nederland.

De unieke kenmerken van onze zitzakken

Hebben wij u ooit laten zitten?

Weerbestendige materialen

Uitstekend afgewerkt

Makkelijk te onderhouden

Geproduceerd in Nederland

Bijzonder comfortabel

Kleurechte buitenstoffen

Vijf jaar garantie

Met de hand gemaakt

Waarom wij EPS-parels gebruiken als vulling voor onze zitzakken

De binnenhoezen van onze zitzakken worden gevuld met EPS-parels. EPS staat voor Expanded Polystyreen en is een hoogwaardig materiaal dat bestaat uit talloze kleine korreltjes (parels). EPS-parels zijn duurzaam, nemen geen vocht op en vormen zich perfect naar het lichaam. EPS-parels bestaan voor 98% uit lucht en 2% uit grondstof (polystyreen). De parels zijn niet giftig en niet schadelijk voor kinderen bij eventuele inname.

eps parels voor zitzakken

Bestel je zitzak nu ook in onze webshop

Onze zitzakken zijn een lust voor het oog, èn voor je lichaam. Ze worden geproduceerd van reststoffen. Zo gooien wij niets weg en heb jij een duurzame zitzak. De productie vindt plaats in ons eigen atelier in Zuid-Limburg. Neem contact op voor een zitzak op maat of bestel er een kant-en-klaar in onze webshop.

Meer informatie over onze zitzakken?

Kies jouw manier van contact

Stel je vraag

Stel een vraag over onze producten en/of dienstverlening.

Bel mij terug

Laat je telefoonnummer achter dan bellen wij je zsm terug.

Maak een afspraak

Vul je gegevens in en geef de datum van je voorkeur door.

nl_NLNederlands