Zitzakken op maat voor Horeca en Partculieren | KUSzzz

Zitzakken op maat

KUSzzz is specialist in zitzakken voor buiten. Wij maken je zitzak in elke gewenste maat. Kies uit duizenden verschillende kleuren. Geen standaard product, maar een zitzak die voldoet aan jouw persoonlijke wensen. Al onze zitzakken worden gemaakt van waterafstotende buitenstoffen met een dubbele rits en gevuld met duurzame EPS parels.

Onze zitzakken zijn comfortabel, makkelijk te onderhouden en verkleuren niet in de zon. Dit maakt ze uitermate geschikt voor buitengebruik in je tuin of op het strand.

blauwe zitzak op maat gemaakt

Waarom wij zitzakken vullen met EPS parels

Onze zitzakken worden standaard gevuld met EPS parels. EPS staat voor Expanded Polystyreen en is een hoogwaardig materiaal dat bestaat uit talloze kleine korreltjes (parels). Wij kiezen voor EPS parels omdat deze zich perfect naar het lichaam aanpassen. Dat maakt ze uitermate geschikt voor het vullen van zitzakken waarin je heerlijk kunt relaxen zonder rugklachten.

EPS parels bestaan voor 98% uit lucht en voor 2% uit grondstof (polystyreen). De parels zijn niet giftig en ook niet schadelijk voor kinderen bij eventuele inname.

Duurzaam

Niet giftig

Brandvertragend

De korrels nemen geen vocht op

eps parels

Wat is er zo uniek aan onze dienstverlening?

Een zitzak kopen kan soms lastig zijn. Je weet niet precies waar je rekening mee moet houden en het is moeilijk om de juiste maat te bepalen. Wij hebben standaard maten, maar kunnen zitzakken ook op maat maken. Wil je de zitzakken eerst zien, maak dan een afspraak met ons. We nemen ze mee zodat je zelf kunt zien welke maat het beste bij je past.

Advies op locatie
Wij komen in héél Nederland en België vrijblijvend naar je toe om te adviseren over stoffen en materialen.

Persoonlijk afgeleverd
Als een zitzak klaar is bellen we je op om een afspraak in te plannen. Zitzakken worden altijd persoonlijk afgeleverd.

Twee jaar extra garantie op naden en ritsen
Wij geven naast de 5 jaar fabrieksgarantie op stoffen twee jaar garantie op naden en ritsen.

zitzak op maat gemaakt
Chat met ons