Zitzakken die het hele jaar buiten mogen liggen | KUSzzz

Zitzakken op maat

Handgemaakte zitzakken die het hele jaar buiten mogen blijven liggen

Onze zitzakken zijn weerbestendig, verkleuren niet in de zon en voldoen aan hoge kwaliteitseisen. Ter illustratie; kies je voor een waterdoorlatende zitzak (onderstaande foto) dan mag hij zelfs het hele jaar buiten blijven liggen. Zodoende hoef je hem nooit meer naar binnen te slepen. Laat je zitzak helemaal op maat maken of bestel er een in onze webshop

Je valt er "bijna" op in slaap..

Zó comfortabel zijn ze. Heerlijk om lekker in te relaxen. Mooi om te krijgen. Je hoeft er maar naar te kijken om te zien hoe uniek ze zijn. Met de hand gemaakt, doch perfect afgewerkt. Een lust voor het oog. En ze zitten ook nog eens heerlijk. Ok, we overdrijven misschien een beetje. Maar onze zitzakken worden niet geproduceerd in lagelonenlanden. Je haalt er iets bijzonders mee in huis.

zitzak the bee

Hebben wij u ooit laten zitten/zakken?

De unieke kenmerken van onze zakken

kleurenwaaier

Kleurecht

zeepbellen

Onderhoudsvriendelijk

wisselvallig weer

Weerbestendig

hartje

Handgemaakt

comfortabele stoel

Comfortabel

garantie

5 jaar garantie

schaar

Perfect afgewerkt

nederland

oer-Hollands

Waarom wij EPS-parels gebruiken als vulling voor onze zitzakken

De binnenhoezen van onze zakken worden standaard gevuld met EPS-parels. EPS staat voor Expanded Polystyreen en is een hoogwaardig materiaal dat bestaat uit talloze kleine korreltjes (parels). EPS-parels zijn duurzaam, nemen geen vocht op en vormen zich perfect naar het lichaam. Daarom zijn ze bijzonder geschikt voor de opvulling van een zitzak.

EPS-parels bestaan voor 98% uit lucht en 2% uit grondstof (polystyreen). De parels zijn niet giftig en niet schadelijk voor kinderen bij eventuele inname.

eps parels voor zitzakken

Bestel je zitzakken nu ook in onze webshop

Handgemaakt, extreem weerbestendig en makkelijk te onderhouden. Maar ook circulair.  Al met al geproduceerd van 100% reststoffen. Zo gooien wij niets weg, heb jij een uniek product en helpen we tegelijkertijd de planeet.

Meer informatie over onze zitzakken?

Kies jouw manier van contact

Stel je vraag

Wij zullen je vraag binnen 24 uur proberen te beantwoorden.

Bel mij terug

Laat je telefoonnummer achter dan bellen wij je zsm terug.

Afspraak maken

Vul je gegevens in en geef de datum van je voorkeur door.